Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Galiu pasakyti, kad nemažai čia žmonių paranoja apnikus...Aš tik Ryto valdyboje problemą matau (nes trenerių ketimas tikrai nieko gero nerodo), o čia žmonės kaip su 12 metų vaiko proteliu "apsimėto" purvais (čia mano nuomone taikytina Pauliui ir Daktarui)...cenzūros nebūtų šitam forume, seniai pasipiltų :kaunasi:
To Edd: Koks skirtumas kokį laikraštį skaitai - svarbu savo nuomonę turi ir argumentus (protingus) taip pat! Čia kaip skaitau Le Monde ir turiu palaikyti PSG, tuo tarpu joks prancūzas to tikrai nepasakytų - Keista ta Lietuva !
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąGaliu pasakyti, kad nemažai čia žmonių paranoja apnikus...Aš tik Ryto valdyboje problemą matau (nes trenerių ketimas tikrai nieko gero nerodo), o čia žmonės kaip su 12 metų vaiko proteliu "apsimėto" purvais (čia mano nuomone taikytina Pauliui ir Daktarui)...cenzūros nebūtų šitam forume, seniai pasipiltų :kaunasi:
To Edd: Koks skirtumas kokį laikraštį skaitai - svarbu savo nuomonę turi ir argumentus (protingus) taip pat! Čia kaip skaitau Le Monde ir turiu palaikyti PSG, tuo tarpu joks prancūzas to tikrai nepasakytų - Keista ta Lietuva !
Comment
-
Tiesiog visą vakarą trūksta žodžių dėl to ką perskaičiau tik grįžęs iš darbo šiandien Stiprybės Ilgauskų šeimaiMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimą
Comment
-
del zaideju niekas nieko negele, arba as nezinau juk pagalvokit Popas grizta i rikiuote, tai Kiviui ner vietos ir del legionieriu limito. Juk zalgiriui reikalingas aukstas zaidejas (kuris tuoj bus ir beje legionierius), nes T nera tikrasis centras, Motola neima kamuoliu ir gynyboj silpnokas. O zalgiris Kiviui surado kita kluba ir tvarkingai issiskiria, juk siaip iki nauju metu buvo su juo sutartis, tik veliau susitare, kad pasiliks, ir nelabai zinau kuriam laikui sutarta buvo manau Z formuoja isleto komanda jau ir kitam sezonuiPaskutinis taisė Tomkis; 2007.02.15, 22:55.
Comment
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimądel zaideju niekas nieko negele, arba as nezinau juk pagalvokit Popas grizta i rikiuote, tai Kiviui ner vietos ir del legionieriu limito. Juk zalgiriui reikalingas aukstas zaidejas (kuris tuoj bus ir beje legionierius), nes T nera tikrasis centras, Motola neima kamuoliu ir gynyboj silpnokas. O zalgiris Kiviui surado kita kluba ir tvarkingai issiskiria, juk siaip iki nauju metu buvo su juo sutartis, tik veliau susitare, kad pasiliks, ir nelabai zinau kuriam laikui sutarta buvo manau Z formuoja isleto komanda jau ir kitam sezonui
Dėl formavimo kitma sezonui - ir man buvo kilusi mintis, Nes lyg šiemet pasibaigia kontraktas su T? O jis turi daug naudingumo balų EL reg. sezone.
O to straipsnio pavadinimas man patiko:
" "Žalgirį" abipusiu susitarimu paliko K.Penney"
Taip suprasti, kad jei bachūras susitaria pana, ir išsiskiria, tai jis ją palieka? Ar kaip čia?
Comment
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimąna Somi, man atrodo, kad T dar ir kita sezona liks Kaune 3 metams buvo pratesimas, o sis sezonas antras Turi daug pasiulymu is kitu komandu, bet jam patinka zalgiryje Nes neaisku, kaip jam kitur viskas butu.....
Comment
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimąna Somi, man atrodo, kad T dar ir kita sezona liks Kaune 3 metams buvo pratesimas, o sis sezonas antras Turi daug pasiulymu is kitu komandu, bet jam patinka zalgiryje Nes neaisku, kaip jam kitur viskas butu.....
Comment
-
Na aš Tanoką Žalgiryje noriu dar bent 2 metus matyti. O jei ir toliau bus jėgu žaist taip kaip dabar žaidžia tai ir ilgiau. Pila pamazgas ant vargšo pastoviai, bet senukas kaip žaidė taip ir žaidžia. Gynyboj aišku mažiau padaro, bet užtat puolime dirba beveik be priekaištų.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąNa aš Tanoką Žalgiryje noriu dar bent 2 metus matyti. O jei ir toliau bus jėgu žaist taip kaip dabar žaidžia tai ir ilgiau. Pila pamazgas ant vargšo pastoviai, bet senukas kaip žaidė taip ir žaidžia. Gynyboj aišku mažiau padaro, bet užtat puolime dirba beveik be priekaištų.
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąReik gero trenerio, manau, jam suvaldyti, ir aukštaūgio - pamainyti. Tada iš jo galima dar ne tiek išspausti Laukiam nesulaukiam, kas bus naujasis aukštaūgis, gal jau prieš rytą kovo pradžioje turėsim.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąNa dažniausiai nepatinka man tokie pirkiniai vidury sezono, nes jei žaidėjas geras, tai darbą jis turės nuo priešsezonio pradžios iki pat sezono galo
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąNebūtinai, gali būti komandoje vienas ar pora gerų žaidėjų, tačiau jei komandai nepavyksta iškopti į TOP16 EL, tuomet žaidėjai jau praktiškai kai kurioms užsienio komandoms gali pasidaryti per brangūs. Manau, kad į tokius Žalgiris ir nusitaikęs.Parašas :)
Comment
-
Parašė Svecias Rodyti pranešimąTai ką, Žalgiris iškopė į TOP 16 EL ar yra tokia turtinga komanda, kad jai reikia pirkti iš kitų, netokių turtingų italų ar ispanų komandų žaidėjus?
Be to, jei nesumažės biudžetas - kitam sezonui gali pavykti išlaikyti komandos branduolį, tokiu būdu atsivertų daug didesnės galimybės. Tik man įdomiau, ar Grigą valdyba paliks kitam sezonui, ar pakeis kitu treneriu - Grigas gana gerai, mano manymu, tvarkosi
Comment
-
http://www.basketnews.lt/news-8242-b...i-neptuna.html
atsigavo bosas pagaliau. kuo daugiau turtingi verslinikai duos pinigų krepšiniui, tuo mums bus geriau reikia gaivinti klaipėdoje krepšinį, ir ne tik jį. giriasi visi, kad klaipėda jau 2 lietuvoje, bet sporte velkasi uodegoj. neturi taip būti
Comment
-
http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=69518
Arijus Žakas, Krepsinis.net
aš gi sakiau, kad greitai viską ir europa sužinos... oj perliukų jonelis pamėtė gerų, štai, kad ir šis"Lietuvos ryto" laikraštis susijęs su komanda tik tuo, kad yra tik vienas iš rėmėjų, į žurnalistinius procesus klubas nesikiša ir niekas jam to neleistų.
ir dar keletas
"...Tikiu, kad Jonas yra sąžiningas vyrukas, kuris padės sutvarkyti visus reikalus. Jis labai gerai supranta krepšinį ..."
...Be to, jei klubas pradėtų kalbėti apie Mahoričiaus ir jo jaunojo asistento Boštjano Jakše darbo metodus, būtų labai nemalonu..."
"..."Lietuvos ryto" laikraštis susijęs su komanda tik tuo, kad yra tik vienas iš rėmėjų..."
"...Trifunovičius mūsų komandoje, neabejotinai, dirbs bent jau iki sezono pabaigos..."Paskutinis taisė daktaras; 2007.02.19, 14:53.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąhttp://www.krepsinis.net/news.php?news_id=69518
Arijus Žakas, Krepsinis.net
aš gi sakiau, kad greitai viską ir europa sužinos... oj perliukų jonelis pamėtė gerų, štai, kad ir šis
ir dar keletas
Comment
Comment