Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

http://eurobasket.lt/?news.id.19225

Pasirodo ir mūsų super-duper "Žalgiris" nestovi vietoje

Comment

Galiu pasakyti, kad nemažai čia žmonių paranoja apnikus...Aš tik Ryto valdyboje problemą matau (nes trenerių ketimas tikrai nieko gero nerodo), o čia žmonės kaip su 12 metų vaiko proteliu "apsimėto" purvais (čia mano nuomone taikytina Pauliui ir Daktarui)...cenzūros nebūtų šitam forume, seniai pasipiltų :kaunasi:

To Edd: Koks skirtumas kokį laikraštį skaitai - svarbu savo nuomonę turi ir argumentus (protingus) taip pat! Čia kaip skaitau Le Monde ir turiu palaikyti PSG, tuo tarpu joks prancūzas to tikrai nepasakytų - Keista ta Lietuva !
      Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
      Dordrechtas/Haarlemas
      Nesebaras/Plovdivas
      Kiolnas

Comment

Parašė tivoli Rodyti pranešimą
        Galiu pasakyti, kad nemažai čia žmonių paranoja apnikus...Aš tik Ryto valdyboje problemą matau (nes trenerių ketimas tikrai nieko gero nerodo), o čia žmonės kaip su 12 metų vaiko proteliu "apsimėto" purvais (čia mano nuomone taikytina Pauliui ir Daktarui)...cenzūros nebūtų šitam forume, seniai pasipiltų :kaunasi:

To Edd: Koks skirtumas kokį laikraštį skaitai - svarbu savo nuomonę turi ir argumentus (protingus) taip pat! Čia kaip skaitau Le Monde ir turiu palaikyti PSG, tuo tarpu joks prancūzas to tikrai nepasakytų - Keista ta Lietuva !
        O ar aš matau kur kitur tą tavo problemą?

Comment

Tiesiog visą vakarą trūksta žodžių dėl to ką perskaičiau tik grįžęs iš darbo šiandien Stiprybės Ilgauskų šeimai
          Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
          Retromobile 2007
          "Kova 1". Driftingo čempionatas
          "Foje" Gali Skambėti Kitaip
          Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
          BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
          Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Parašė Paulius Rodyti pranešimą
            http://eurobasket.lt/?news.id.19225

Pasirodo ir mūsų super-duper "Žalgiris" nestovi vietoje
            Matau jaunuoli nesigaudai situacijoj, vienas dalykas yra keist trenerius kaip kojines viduri sezono, kitas dalykas, kai Kirkas nera ismestas i gatve tiesiog ji atleido, kai surado kita kluba ir Zalgiris perka aukstaugi, kuris reikalingesnis

Comment

Taip, nieko baisaus, bet žalgiriniai bando įgelti ir lygiai tokiais pačiais atvejais, kai rytas atleidžia kokį žaidėją.
              @tivoli: Nesuprantu ką tu ten parašei ir į kokį mano pranešimą tu bandei atsakyti, gal gali paaiškinti plačiau?

Comment

del zaideju niekas nieko negele, arba as nezinau juk pagalvokit Popas grizta i rikiuote, tai Kiviui ner vietos ir del legionieriu limito. Juk zalgiriui reikalingas aukstas zaidejas (kuris tuoj bus ir beje legionierius), nes T nera tikrasis centras, Motola neima kamuoliu ir gynyboj silpnokas. O zalgiris Kiviui surado kita kluba ir tvarkingai issiskiria, juk siaip iki nauju metu buvo su juo sutartis, tik veliau susitare, kad pasiliks, ir nelabai zinau kuriam laikui sutarta buvo manau Z formuoja isleto komanda jau ir kitam sezonui
                Paskutinis taisė Tomkis; 2007.02.15, 22:55.

Comment

Parašė Tomkis Rodyti pranešimą
                  del zaideju niekas nieko negele, arba as nezinau juk pagalvokit Popas grizta i rikiuote, tai Kiviui ner vietos ir del legionieriu limito. Juk zalgiriui reikalingas aukstas zaidejas (kuris tuoj bus ir beje legionierius), nes T nera tikrasis centras, Motola neima kamuoliu ir gynyboj silpnokas. O zalgiris Kiviui surado kita kluba ir tvarkingai issiskiria, juk siaip iki nauju metu buvo su juo sutartis, tik veliau susitare, kad pasiliks, ir nelabai zinau kuriam laikui sutarta buvo manau Z formuoja isleto komanda jau ir kitam sezonui
                  Blogai būtų, jei Kirkas neturėtų dabar kur žaisti, o čia viskas švariai tvarkingai.
                  Dėl formavimo kitma sezonui - ir man buvo kilusi mintis, Nes lyg šiemet pasibaigia kontraktas su T? O jis turi daug naudingumo balų EL reg. sezone.
                  O to straipsnio pavadinimas man patiko:
                  " "Žalgirį" abipusiu susitarimu paliko K.Penney"
                  Taip suprasti, kad jei bachūras susitaria pana, ir išsiskiria, tai jis ją palieka? Ar kaip čia?

Comment

na Somi, man atrodo, kad T dar ir kita sezona liks Kaune 3 metams buvo pratesimas, o sis sezonas antras Turi daug pasiulymu is kitu komandu, bet jam patinka zalgiryje Nes neaisku, kaip jam kitur viskas butu.....

Comment

na Somi, man atrodo, kad T dar ir kita sezona liks Kaune 3 metams buvo pratesimas, o sis sezonas antras Turi daug pasiulymu is kitu komandu, bet jam patinka zalgiryje Nes neaisku, kaip jam kitur viskas butu.....
                      Tai vat man ir įdomu, ar buvo 3 metams pratęsimas, ar pratęsimas iki 3 metų

Comment

jei tiksliau tai buvo kontraktas iki 2005/2006m. sezono pabaigos, bet 2005 metu rudeni, sutartis buvo pratest dar dviem metams, t.y. iki 2007/08m. sezono pabaigos. Tai vienintele viltis, kad kas nors nores po sio sezono issipirkt Tanoka.

Comment

Na aš Tanoką Žalgiryje noriu dar bent 2 metus matyti. O jei ir toliau bus jėgu žaist taip kaip dabar žaidžia tai ir ilgiau. Pila pamazgas ant vargšo pastoviai, bet senukas kaip žaidė taip ir žaidžia. Gynyboj aišku mažiau padaro, bet užtat puolime dirba beveik be priekaištų.

Retromobile 2007

Comment

Parašė HAMMER Rodyti pranešimą
                            Na aš Tanoką Žalgiryje noriu dar bent 2 metus matyti. O jei ir toliau bus jėgu žaist taip kaip dabar žaidžia tai ir ilgiau. Pila pamazgas ant vargšo pastoviai, bet senukas kaip žaidė taip ir žaidžia. Gynyboj aišku mažiau padaro, bet užtat puolime dirba beveik be priekaištų.
                            Reik gero trenerio, manau, jam suvaldyti, ir aukštaūgio - pamainyti. Tada iš jo galima dar ne tiek išspausti Laukiam nesulaukiam, kas bus naujasis aukštaūgis, gal jau prieš rytą kovo pradžioje turėsim.

Comment

Parašė somis Rodyti pranešimą
                              Reik gero trenerio, manau, jam suvaldyti, ir aukštaūgio - pamainyti. Tada iš jo galima dar ne tiek išspausti Laukiam nesulaukiam, kas bus naujasis aukštaūgis, gal jau prieš rytą kovo pradžioje turėsim.
                              Na dažniausiai nepatinka man tokie pirkiniai vidury sezono, nes jei žaidėjas geras, tai darbą jis turės nuo priešsezonio pradžios iki pat sezono galo

Retromobile 2007

Comment

Parašė HAMMER Rodyti pranešimą
                                Na dažniausiai nepatinka man tokie pirkiniai vidury sezono, nes jei žaidėjas geras, tai darbą jis turės nuo priešsezonio pradžios iki pat sezono galo
                                Nebūtinai, gali būti komandoje vienas ar pora gerų žaidėjų, tačiau jei komandai nepavyksta iškopti į TOP16 EL, tuomet žaidėjai jau praktiškai kai kurioms užsienio komandoms gali pasidaryti per brangūs. Manau, kad į tokius Žalgiris ir nusitaikęs.

Comment

Parašė somis Rodyti pranešimą
                                  Nebūtinai, gali būti komandoje vienas ar pora gerų žaidėjų, tačiau jei komandai nepavyksta iškopti į TOP16 EL, tuomet žaidėjai jau praktiškai kai kurioms užsienio komandoms gali pasidaryti per brangūs. Manau, kad į tokius Žalgiris ir nusitaikęs.
                                  Tai ką, Žalgiris iškopė į TOP 16 EL ar yra tokia turtinga komanda, kad jai reikia pirkti iš kitų, netokių turtingų italų ar ispanų komandų žaidėjus?
                                  Parašas :)

Comment

Parašė Svecias Rodyti pranešimą
                                    Tai ką, Žalgiris iškopė į TOP 16 EL ar yra tokia turtinga komanda, kad jai reikia pirkti iš kitų, netokių turtingų italų ar ispanų komandų žaidėjus?
                                    Manau, kad Žalgiriui verta subalansuoti komandą, tikintis laimėti BBl ir LKL.
                                    Be to, jei nesumažės biudžetas - kitam sezonui gali pavykti išlaikyti komandos branduolį, tokiu būdu atsivertų daug didesnės galimybės. Tik man įdomiau, ar Grigą valdyba paliks kitam sezonui, ar pakeis kitu treneriu - Grigas gana gerai, mano manymu, tvarkosi

Comment

http://www.basketnews.lt/news-8242-b...i-neptuna.html

atsigavo bosas pagaliau. kuo daugiau turtingi verslinikai duos pinigų krepšiniui, tuo mums bus geriau reikia gaivinti klaipėdoje krepšinį, ir ne tik jį. giriasi visi, kad klaipėda jau 2 lietuvoje, bet sporte velkasi uodegoj. neturi taip būti

Comment

http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=69518
                                        Arijus Žakas, Krepsinis.net

aš gi sakiau, kad greitai viską ir europa sužinos... oj perliukų jonelis pamėtė gerų, štai, kad ir šis
                                        "Lietuvos ryto" laikraštis susijęs su komanda tik tuo, kad yra tik vienas iš rėmėjų, į žurnalistinius procesus klubas nesikiša ir niekas jam to neleistų.

ir dar keletas

"...Tikiu, kad Jonas yra sąžiningas vyrukas, kuris padės sutvarkyti visus reikalus. Jis labai gerai supranta krepšinį ..."

...Be to, jei klubas pradėtų kalbėti apie Mahoričiaus ir jo jaunojo asistento Boštjano Jakše darbo metodus, būtų labai nemalonu..."

"..."Lietuvos ryto" laikraštis susijęs su komanda tik tuo, kad yra tik vienas iš rėmėjų..."

"...Trifunovičius mūsų komandoje, neabejotinai, dirbs bent jau iki sezono pabaigos..."
                                        Paskutinis taisė daktaras; 2007.02.19, 14:53.

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                                          http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=69518
                                          Arijus Žakas, Krepsinis.net

aš gi sakiau, kad greitai viską ir europa sužinos... oj perliukų jonelis pamėtė gerų, štai, kad ir šis

ir dar keletas
                                          Gal palauksim kol tu pabaigsi kaip vaikas drabstytis tokiais dalykais.

Comment

Working...
                                          X