SUPER Atmosfera halėj buvo nepakartojama Tiesa teisėjai itin dažnai patys audrino priešišką atmosferą... Beje turėjau garbės susipažinti su 2 forumo nariais Vilium ir Joker'iu
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Parašė Vilius Rodyti pranešimąSu pergale visus!
hammer molonu buvo susipazintiMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimąhalėj meetą darėt? ar čia jūs atsitiktinai?Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Jei yra norinčių ryt į Žalgirio - Sakalų varžybas, galiu padovanoti 2 bilietus. Pats netikėtai darbo reikalais į Vilnių išvykstų Na tiesą sakant tik auto pasikeist, poto eilinį kartą pažindintis su Vilnium ;D Taigi jei yra norinčių palikit numerį, ryt tik atsikėlęs pasuksiu Tai bus ~7.30-8Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Užuojauta ištikimiems Vilniaus "Sakalų" fanams...
http://www.sportalas.com/naujienos/?...ityti=1&Saka=KMiestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
O aš galvoju, kad dukterine ekipa netaps. Bus tokia, kuriai skolinami žaidėjai ir etc. (Oficialiai netaps dukterine), nes, jei neklystu, pagrindinė ir dukterinė komandos negali žaisti vienoje lygoje.
Va „Lietuvos ryte“ yra Kurtinaičio interviu, kuriame jis kalba, jog rezervine komanda galėtų būti „Sakalai“ ir „LR“ jiems skolintų žaidėjus.Paskutinis taisė vap; 2007.01.29, 11:49.P.
Comment
-
Parašė vap Rodyti pranešimąO aš galvoju, kad dukterine ekipa netaps. Bus tokia, kuriai skolinami žaidėjai ir etc. (Oficialiai netaps dukterine), nes, jei neklystu, pagrindinė ir dukterinė komandos negali žaisti vienoje lygoje.
Va „Lietuvos ryte“ yra Kurtinaičio interviu, kuriame jis kalba, jog rezervine komanda galėtų būti „Sakalai“ ir „LR“ jiems skolintų žaidėjus.
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąNežinau dėl nedalyvavimo, bet Navikauskas kažkada sakė, kad antros (dukterinės) komandos kurti tiesiog neapsimoka, nes vieta lygoje kainuoja lyg 1mln LTL.P.
Comment
-
K.Kambala pagautas su dopingu
http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=69194I love INNUENDO!
Comment
Comment