SUPER Atmosfera halėj buvo nepakartojama Tiesa teisėjai itin dažnai patys audrino priešišką atmosferą... Beje turėjau garbės susipažinti su 2 forumo nariais Vilium ir Joker'iu
Meilė Žalgiriui meet'a padarė Nors žinojau, kad forumiečiai ten bus nes visad būna, bet jie mane pirmi pamatė Joker'io nebuvau matęs, o Vilius turbūt kažkur pasislėpęs buvo nes nepastebėjau tik atėjęs
gerai jums... tokia jau tų medikų dalia, pažiūri pirmus du kėlinius, tada per pertrauką pasimokai, tada kiti du, o tada vėl į knygas... galvojau galėsiu dažniau eit, o buvau tik su barca ir benetonu, ir dar lkl pora kart nu bet nieko, su rytu atsigriebsiu
Sveikinu jumis. Labai neblogai sužaidė. Gaila persvaros, bet esu laimingas, kad tie graikai kelialapio negavo. Patiko. Atsigauna, atsigauna "Žalgiris". Labai gerai. Taip ir toliau.
Jei yra norinčių ryt į Žalgirio - Sakalų varžybas, galiu padovanoti 2 bilietus. Pats netikėtai darbo reikalais į Vilnių išvykstų Na tiesą sakant tik auto pasikeist, poto eilinį kartą pažindintis su Vilnium ;D Taigi jei yra norinčių palikit numerį, ryt tik atsikėlęs pasuksiu Tai bus ~7.30-8
O aš galvoju, kad dukterine ekipa netaps. Bus tokia, kuriai skolinami žaidėjai ir etc. (Oficialiai netaps dukterine), nes, jei neklystu, pagrindinė ir dukterinė komandos negali žaisti vienoje lygoje.
Va „Lietuvos ryte“ yra Kurtinaičio interviu, kuriame jis kalba, jog rezervine komanda galėtų būti „Sakalai“ ir „LR“ jiems skolintų žaidėjus.
O aš galvoju, kad dukterine ekipa netaps. Bus tokia, kuriai skolinami žaidėjai ir etc. (Oficialiai netaps dukterine), nes, jei neklystu, pagrindinė ir dukterinė komandos negali žaisti vienoje lygoje.
Va „Lietuvos ryte“ yra Kurtinaičio interviu, kuriame jis kalba, jog rezervine komanda galėtų būti „Sakalai“ ir „LR“ jiems skolintų žaidėjus.
Nežinau dėl nedalyvavimo, bet Navikauskas kažkada sakė, kad antros (dukterinės) komandos kurti tiesiog neapsimoka, nes vieta lygoje kainuoja lyg 1mln LTL.
Nežinau dėl nedalyvavimo, bet Navikauskas kažkada sakė, kad antros (dukterinės) komandos kurti tiesiog neapsimoka, nes vieta lygoje kainuoja lyg 1mln LTL.
Dėl milijono labai abejoju. Jei neklystu, šįmet „Sūduva“ buvo priimta po to, kai jai buvo pritaikyta lengvata ir nereikėjo mokėti 300 tūkst. litų mokesčio (tik nežinau, tai metinis ar vienkartinis mokestis).
Comment