Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Aug1z Rodyti pranešimą
    Nepriekaištauju, tiesiog įdomu, kai šiaulietis bando kažkaip pašiepti Žalgirį iš rytfanių perspektyvos.
    Pacituok pranešimą, kuriame pašiepiu Žalgirį.

Comment

/\ įdomu, kiek tas ilgai? juk dar pats vaikas esi, nes tik apie 12-13 metus gali pradėti formuotis normalus balėjinimas už komandą, vaikai juk vaikosi tai, ką daro kiti, pvz. suaugę tėvai, draugai ar pan - net nežinau kaip tai tiksliai apibūdint - ar dėl mados, o gal noras jau būti "suaugusiam" ir "kietam". todėl tikrai nemanau, kad tu gali ilgai sirgti už rytą, nes dar visai neseniai tu tai pradėjai iš tikrųjų suvokti

Comment

Parašė pauliezaz Rodyti pranešimą
        Pacituok pranešimą, kuriame pašiepiu Žalgirį.
        tiesiogine ar ne pašiepimo prasme, bet kažkokių bandymų "įkasti" ar nuvertinti, tikrai buvo.

Comment

Parašė batista Rodyti pranešimą
          /\ įdomu, kiek tas ilgai? juk dar pats vaikas esi, nes tik apie 12-13 metus gali pradėti formuotis normalus balėjinimas už komandą, vaikai juk vaikosi tai, ką daro kiti, pvz. suaugę tėvai, draugai ar pan - net nežinau kaip tai tiksliai apibūdint - ar dėl mados, o gal noras jau būti "suaugusiam" ir "kietam". todėl tikrai nemanau, kad tu gali ilgai sirgti už rytą, nes dar visai neseniai tu tai pradėjai iš tikrųjų suvokti
          O taip, seniai. Pradžioje komanda tik patiko. Dabar - sergu. O ką daro suaugę ar draugai man visai nesvarbu. Ai aiškinsiu čia apie madas ir vaikymasį...

Comment

Palikite vaikį ramybėję

Comment

Parašė Aug1z Rodyti pranešimą
              tiesiogine ar ne pašiepimo prasme, bet kažkokių bandymų "įkasti" ar nuvertinti, tikrai buvo.
              Tik atsimušinėjimas į kritiką LR adresu.

Comment

neapsiimsiu įrodinėti, bet žinau, kad tas seniai nėra ilgas laiko tarpas tau suprantama prasme pasakysiu - pagalvok, kiek tau metų, ir suprasi, kad tas "seniai" skamba ne taip jau tvirtai.

Comment

neapsiimsiu įrodinėti, bet žinau, kad tas seniai nėra ilgas laiko tarpas tau suprantama prasme pasakysiu - pagalvok, kiek tau metų, ir suprasi, kad tas "seniai" skamba ne taip jau tvirtai.
                  Netvirtai. Bet juk ne vakar pradėjau palaikyti.

Comment

/\ jeigu metai ar du tau yra ilgas tarpas, tai tada labanaktis

Comment

/\ jeigu metai ar du tau yra ilgas tarpas, tai tada labanaktis
                      Nesipykstam - kiekvienam kitoks etalonas. Kai paaugsiu man tas laiko tarpas galbūt taip pat pasirodys trumpas.

Comment

Nevisada metai turi daug įtakos. Kaikam čia ir solidus metukų skaičiukas nepadeda protingiau reikšti minčių, o tuo labiau nesuteikia teisės kažkam aiškinti už ką jis turi sirgti ar bandyti žeminti tą vienos ar kitos komandos palaikymą.

Comment

Kai paaugsiu man tas laiko tarpas galbūt taip pat pasirodys trumpas.
                          teisingas požiūris

edd, apsimesiu, kad nieko nemačiau

Comment

edd, apsimesiu, kad nieko nemačiau
                            Ko nematei ir kam apsimetinėti?

Comment

Tamstelei turbūt irgi ne ką daugiau metelių.

Comment

visų pirma tai sirgt nedraudžiau, tiesiog sakiau, kaip man atrodo. matai, turbūt pasikeitė forumo taisyklės, kai prisijungę yra tam tikri moderatoriai, jau turbūt ir tai draudžiama.

inzik: daugiau tų metukų, nesirūpink.

Comment

visų pirma tai sirgt nedraudžiau, tiesiog sakiau, kaip man atrodo. matai, turbūt pasikeitė forumo taisyklės, kai prisijungę yra tam tikri moderatoriai, jau turbūt ir tai draudžiama.
                                  Visi čia sako kaip kam atrodo. Apie forumo taisykles ir draudimus - nelabai man sekasi suprasti šios dalies. Koks moderatorius tau kažką uždraudė šioje temoje? Ištrynė tavo pranešimą ar kaip?

Comment

kabinėjimasis valdžios dažnai gali būti suprastas kaip pasyvus draudimas, naudojantis savo padėtimi (banai, įverčiai raudoni ir etc...)
                                    žodžiu baigiam šitas nesamones nes jau nebe į temą varom

Comment

Taip išeina, kad jei tu esi moderatorius/administratorius, tai pareikšti kitokią nuomonę, nei batistos negalima. Gerai, ateity turėsiu tai omeny.

Comment

/\ arba nenori, arba nesupranti ką noriu pasakyt, mėgsti labai belekaip interpretuot, kad tik mane pašiept. aš kaip tik sakiau, kad čia MAN, ar kuriam kitam forumiečiui nelabai išeina parašyt savo nuomonę, nes tuoj ateisi tu ar dar kuris (nesiplėsim) ir būsiu suvarytas. vsio baigiam

Comment

Jei po diskusijų su manim ar kitais dalyviais tu visada jautiesi "suvarytas", vadinasi yra kažkas blogai su ta tavo nuomone. Tu teisus, baigiam. Jei nori, atsakymą parašyk man asmenine žinute.

Comment

Working...
                                          X