Na turbūt kas nešioja tokius užrašus, dar laiko save tos santverkos dalimi !
Negalima to taikyt visiem, daug kam tai tik mados elementas. Bet yra ir fanatikų Čia greičiau apgailėtina ne pats asmuo, kuris vilki tuos marškinėlius, bet tik užrašas. Nors kiekvienas apie tai sprendžia pats Na, žodžiu, neverta gilintis.
Negalima to taikyt visiem, daug kam tai tik mados elementas. Bet yra ir fanatikų Čia greičiau apgailėtina ne pats asmuo, kuris vilki tuos marškinėlius, bet tik užrašas. Nors kiekvienas apie tai sprendžia pats Na, žodžiu, neverta gilintis.
Bet iš to galima spresti, kad jam truksta patriotiškumo !
Bet iš to galima spresti, kad jam truksta patriotiškumo !
Ir visiems, kurie tokias maikutes gamina/importuoja? Na, aš tokios niekada nenešiočiau ir man nepatinka tai matyt. Bet laisva šalis, nieko nepakeisi, kiekvienas gali rinktis Nenustebčiau, jei tas vyras būtų rusas
Nesuprantu aš čia tų pašaipų iš žalgirio gerbėjų. Lyg iš jų tarpo kažko panašaus negalima rasti. Matosi, kad labai laimingi patampa, kai kažką neigiamo apie rytą ar jo gerbėjus suranda. Patys muša, patys rėkia.
Lai tas su CCCP užrašu ateina į lietuvių tribūna kai lošia rinktinė Lietuvos, manau ne viskas tvarkoj būtų tuo atveju Bet kai lošia Rytas pasirodo viskas tvarkoj
kokia turi būti juoko intonacija? o šiaip ant rimkaus tuos žodžius sakyčiau tai tikrai ne meiliai ,nes jau jo kaip nepernešu už tuos visus išsikalinėjimus su nuostatom lkl
pauliezai, iš kur čia toks didis lr fanas būsi? Šiauliai komandos neturi? Panašu į kažkokį mados ar pergalių vaikymąsi.
Įdomi mąstysena. Jei gyvenu Šiauliuose, privalau už jų komandą sirgti? Jei gyvenčiau Kurtuvėnuose irgi turėčiau taip daryti?
Jau seniai mėgstu šią komandą kol dar niekas nesivaikė "mados ir pergalių" ir kiek galėdamas dabar stengiuosi ją palaikyti.
Comment