Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

O cia prisiminti, ka reiskia "Zalgiris" Lietuvai
    http://www2.omnitel.net/kaunofoto/zalgiris/

Comment

Neesu "Lietuvos ryto" fanas, bet nesuprantu prie ko čia fanai. (Rašyčiau, kad ir klubas ne prie ko, bet vis dėlto pinigus gauna).

Tikrai ne žaidėjai, ne treneris, ne fanai rašo tuos straipsnius, tai kam juos čia kišti?
      P.

Comment

Nes tas klubas priklauso lrytui. Ekstra zinios yra dukterinis lryto skaitalas. Aisku? Zaidejai perkami uz tuos pinigu, kuriuos gauna uz tuos skaitalus.

Comment

Nesvari klubo politika(klubas ne tik tai ka mes matome-zaidejai ir treneriai) negali buti toleruojama klubo sirgaliu,manau kad klubas negerbia savo sirgaliu taip elgdamasis-griebdamasis nesvariu darbeliu!

Comment

Kadangi aš neesu fanas, tai ir netoleruoju klubo valdybos, tačiau prieš krepšininkus ir trenerius nieko neturiu ir sau ramiai mėgaujuosi krepšiniu, kai žaidžia LR.
            P.

Comment

As esu LRyto fanas. Ar kam nors tai kelia problemu?

Comment

taip, rytoj 6 valanda susitinkam katedros aiksteje

Prie ruso man buvo geriau

Comment

Kai vyksta tarptautinės varžybos ir juose žaidžia Lietuvos klubai, palaikau juos (nesvarbu ar "Žalgiris" ar "Rytas-juk žaidžia Lietuvos atstovai"), o kai vyksta tarpusavio varžybos "Žalgiris" VS "Rytas", palaikau "Ryto" komandą, nes esu savo miesto patriotas!

(Tuoj prasidės )

Comment

Ach tu g*****!!! Ryto negalima palaikyt, nes visi turi palaikyt ta ka turi palaikyt!! O kodel? Todel, kad jei nori but tikras lietuvis privalai palaikyt!!

Comment

Rytas forever ir dzin man ant tų neaiškių peripetijų. Reik grožėtis krepsiniu,o ne...

Comment

Grozetis reik merginom ir futbolu Liverpool - Chelsea 1:0

Comment

Parašė farbrom
                          Rytas forever ir dzin man ant tų neaiškių peripetijų. Reik grožėtis krepsiniu,o ne...
                          taciau labai smagu, kai kaikurie veikejai tuo krepsiniu grozetis trukdo, ar ne taip?

Prie ruso man buvo geriau

Comment

Parašė Quack

Comment

Parašė Quack
                              Iki siandien negaliu atsigauti
                              Cia as apie futbola .....

Comment

Muhahahahaaaaaa!!

Comment

Parašė John
                                  As esu LRyto fanas. Ar kam nors tai kelia problemu?
                                  Grasini?

Comment

Parašė Quack
                                    You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

jega po pirmo kelinio Olandai musa "Milana" 1-0, reik dar bent vieno ir bus labai idomu

Comment

uoj uoj tie italai.... gaila man olandu! buvo geresni, bet laimes pritruko abejuose varzybose

Comment

Gerai, kad Milanas laimejo. Milanas valdo. Bet PSV irgi kieti. Buciau visai nesupykes, kad jie butu pateke i finala, bet vis del to, kad nors siandien zymiai geriau zaide Eindhovenas, bet bendrai, o ypac savo zaideju sudetim Milanas yra superklubas, PSV Eindhoven vidutiniokai... Bet jie siandien zaide fantastiskai, veteranas Cocu pavare. 2 golai, 35 metu futbolininkui, tokiose rungtynese yra pasaka.
                                          Siaip as nemegstu fuksus, bet jeigu jie vyksta masisikai, tai tada jau nieko nepadarysi. Gaila, kad finale mano palaikomos komandos AC MILAN, varzovai bus Liverpool futbolininkai, nes as norejau, kad butu koks Chelasea, butu idomiau ziuret kai tavo mylyma komanda zaidzia pries tokia komanda kurios tu tiesiog nekenti, o butent Chelsea as tikrai pradedu nekest. O Liverpool tai viena is tu komandu, kai zaidzia ne su mano palaikomom komandom, as einu uz juos. ekenciu Chelsea ir Porto. Dar Juevntuso labai nemegstu...
                                          Bet is vis cia visi labai nusivaziuosim nuo temos, negi nera futbolo threadto? Tema Zalgirs ar rytas, o as cia apie futbola pastraipas postinu... Geras! Siaip as dar pridursiu, kad dievinu olandu rinktine, palaikau visas olandu komandas, Ajax, Eindhoven nu ir Feyenorda turbut. Siaip man Olandija kazkaip artima salis, bet nezinau kodel...

Comment

Working...
                                          X