Nes tas klubas priklauso lrytui. Ekstra zinios yra dukterinis lryto skaitalas. Aisku? Zaidejai perkami uz tuos pinigu, kuriuos gauna uz tuos skaitalus.
Nesvari klubo politika(klubas ne tik tai ka mes matome-zaidejai ir treneriai) negali buti toleruojama klubo sirgaliu,manau kad klubas negerbia savo sirgaliu taip elgdamasis-griebdamasis nesvariu darbeliu!
Kadangi aš neesu fanas, tai ir netoleruoju klubo valdybos, tačiau prieš krepšininkus ir trenerius nieko neturiu ir sau ramiai mėgaujuosi krepšiniu, kai žaidžia LR.
Kai vyksta tarptautinės varžybos ir juose žaidžia Lietuvos klubai, palaikau juos (nesvarbu ar "Žalgiris" ar "Rytas-juk žaidžia Lietuvos atstovai"), o kai vyksta tarpusavio varžybos "Žalgiris" VS "Rytas", palaikau "Ryto" komandą, nes esu savo miesto patriotas!
Ach tu g*****!!! Ryto negalima palaikyt, nes visi turi palaikyt ta ka turi palaikyt!! O kodel? Todel, kad jei nori but tikras lietuvis privalai palaikyt!!
Gerai, kad Milanas laimejo. Milanas valdo. Bet PSV irgi kieti. Buciau visai nesupykes, kad jie butu pateke i finala, bet vis del to, kad nors siandien zymiai geriau zaide Eindhovenas, bet bendrai, o ypac savo zaideju sudetim Milanas yra superklubas, PSV Eindhoven vidutiniokai... Bet jie siandien zaide fantastiskai, veteranas Cocu pavare. 2 golai, 35 metu futbolininkui, tokiose rungtynese yra pasaka.
Siaip as nemegstu fuksus, bet jeigu jie vyksta masisikai, tai tada jau nieko nepadarysi. Gaila, kad finale mano palaikomos komandos AC MILAN, varzovai bus Liverpool futbolininkai, nes as norejau, kad butu koks Chelasea, butu idomiau ziuret kai tavo mylyma komanda zaidzia pries tokia komanda kurios tu tiesiog nekenti, o butent Chelsea as tikrai pradedu nekest. O Liverpool tai viena is tu komandu, kai zaidzia ne su mano palaikomom komandom, as einu uz juos. ekenciu Chelsea ir Porto. Dar Juevntuso labai nemegstu...
Bet is vis cia visi labai nusivaziuosim nuo temos, negi nera futbolo threadto? Tema Zalgirs ar rytas, o as cia apie futbola pastraipas postinu... Geras! Siaip as dar pridursiu, kad dievinu olandu rinktine, palaikau visas olandu komandas, Ajax, Eindhoven nu ir Feyenorda turbut. Siaip man Olandija kazkaip artima salis, bet nezinau kodel...
Comment