Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Nieko deja nematau. Iškovoti sidabro medaliai, tikrai gerai. O dabar pakartosiu dar vieno žmogaus komentarą (tikiuosi jis nesupyks).

Džiugu ne tai, kad iškovojom sidabrą, o tai, kad rinktinę į priekį vedė 5 žaidėjai. Be to auga tikras PG ir C.

Ir aš jam pritariu. Kiekvienose varžybose galėjo iššauti bet kas. Kad ir finale. Nuo suolo pakilęs Beliavičius., įmetė tritaškį, o vėliau pridėjo dar 4 taškus.
    P.

Comment

Parašė joker
      Gyventi Lietuvoje ji nenori ir negyvens. Tiesiog telekomas pasiūlė jai prasukti šį dalyką, kad klubas galėtų įsigyti papildomą legionierę. Ji sutiko...
      Atsiprasau, truputi isiterpsiu...

Man atrodo, kad sekmingo rinktines pasirodymo atveju (o dar labiau, jei butent Daglaite taps komandos lydere) si dilema bus isspresta savaime.
      Zinoma, bus kitaip, jei rinktine neuzims aukstos vietos...
      O siaip, jei tureti omeny kaikuriu lietuviu nenora zaisti uz vyru rinktine, tai nematau tragedijos, kad tam, kuris nori zaisti uz Lietuva, toks sansas duodamas...

Comment

Parašė oranger
        Atsiprasau, truputi isiterpsiu...

Man atrodo, kad sekmingo rinktines pasirodymo atveju (o dar labiau, jei butent Daglaite taps komandos lydere) si dilema bus isspresta savaime.
        Zinoma, bus kitaip, jei rinktine neuzims aukstos vietos...
        O siaip, jei tureti omeny kaikuriu lietuviu nenora zaisti uz vyru rinktine, tai nematau tragedijos, kad tam, kuris nori zaisti uz Lietuva, toks sansas duodamas...
        Kaip pasiekimai rinktinėje gali įtakoti gyvenamosios vietos pasirinkimą? Niekaip nesuprantu.

Iš interviu su Douglas:
        – Ar galėtumėte pasakyti, kad dabar Lietuva tapo jūsų antraisiais namais? O gal net pirmaisiais?
        – Ne, mano namai JAV, o Lietuvą neabejotinai galiu vadinti antraisiais namais. Turiu puikias komandos drauges tiek aikštelėje, tiek už jos ribų, labai gerus klubo vadovus, personalą. Nuo namų mane skiria per 10 tūkstančių mylių, tačiau manimi visi labai rūpinasi, ir to atstumo nejaučiu. Lietuvoje jaučiuosi komfortabiliai, komanda man sudarė puikias gyvenimo sąlygas.

– Ar panašiai anksčiau jautėtės ir kitose komandose?
        – Taip, panašiai jaučiausi Graikijoje, nes ten gyvena mano vyro šeima. Puikias sąlygas man sudaro ir Konektikuto „Sun" ekipa, WNBA lygoje. Lietuva ir Konektikutas yra mano antrieji namai, o Indianapolis, kuriame su vyru esame nusipirkę namą, – pirmieji.
        Taigi ji čia gyvens tik tada, kai to reikės darbui.

Užsieniečių ėmimas į rinktines tikrai nepadidins lietuvių patriotiškumo, netgi priešingai. Pavyzdžiui man būtų nusišvilpt ant tokios "rinktinės" rezultatų ir žaisti joje tikrai nenorėčiau.

Comment

Parašė vap
          Nieko deja nematau.
          Apetitas kyla bevalgant
          Juokauju, iš tikro labai džiaugiuosi U-18 pasirodymu Dabar reik tikėtis panašaus ir iš vyrų rinktinės

Comment

Oranger, kaip dažnai tikriniesi PM?

Comment

Nacionalineje rinktineje neturetu buti uzsienieciu

Comment

Parašė sanomiz
                Oranger, kaip dažnai tikriniesi PM?
                o ka? jei apie Zidano foto klausi, tai as pries savaite atsakiau....

Comment

Parašė joker
                  Kaip pasiekimai rinktinėje gali įtakoti gyvenamosios vietos pasirinkimą? Niekaip nesuprantu...
                  gerai, as nesigincysiu...
                  tik kartais buna ir atvirksciai - gyvenamosios vietos pakeitimas itakoja dalyvavima rinktineje

Comment

Macas Graikijoj:

http://www.youtube.com/watch?v=q0p6kLg94mw
                    Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Parašė 99
                      Cia tai geras ,zinojau kad ji pasitiko sirgaliai ,bet net neisivaizdavau kad taip audringai

Comment

Rytui nieko gero..
                        http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=66668

Comment

M.Prekevičius ir A.Kieža žais Šiauliuose
                          W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
                          Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
                          Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

Lietuvos Rytas byra?
                            http://www.sportalas.com/naujienos/?...a=K&skaityti=1

F. House paliko L. Ryta
                            http://www.sportalas.com/naujienos/?...ityti=1&Saka=K

Comment

/\ bėga žiurkės iš skęstančio laivo

Comment

Nesigailiu, kad balsavau už Valdą

V.Adamkus nesuteikė pilietybės K.Douglas

http://www.lrytas.lt/?id=11561522771156117784&view=4

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

/\ Labai apsidžiaugiau pamatęs naujieną, nes jau buvau visiškai praradęs viltį po tų įstatymo pataisų priėmimo ir tokio spaudimo.

Comment

Parašė Ežiukas
                                    Nesigailiu, kad balsavau už Valdą

V.Adamkus nesuteikė pilietybės K.Douglas

http://www.lrytas.lt/?id=11561522771156117784&view=4
                                    teisingai Valdas pasielgė
                                    W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
                                    Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
                                    Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

Nesuprantu kuom amerikiete Lietuvos rinktineje butu blogiau uz du lenku tautybes imbecilus prievartautojus?

Comment

Parašė Quack
                                        Nesuprantu kuom amerikiete Lietuvos rinktineje butu blogiau uz du lenku tautybes imbecilus prievartautojus?
                                        Niekuom. Blogiau už tuos imbecilus nieko nėra.

Comment

Parašė Quack
                                          Jie gimė, augo ir visą laiką gyveno Lietuvoje. Žaisti krepšinį jie išmoko Lietuvoje, tad atstovauja Lietuvos krepšinio mokyklą. O kas tokia yra Douglas? Du sezonus padirbėjo Lietuvoje ir viskas.

Nepažįstu Kšyštofo, bet Darjušas yra puikus žmogus, kurio tikrai negalėčiau pavadinti silpnapročiu.

Beje, gal norėtum, jog ir Tanokai suteiktų pilietybę, kad galėtų pakeisti brolius rinktinėje?
                                          Paskutinis taisė joker; 2006.08.21, 16:12.

Comment

Working...
                                          X