Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Bet uz tai ryras turi sandi, kuris blogesnis uz visus tris zalgirio didvyrius kartu sudejus

Comment

Parašė Quack
      Bet uz tai ryras turi sandi, kuris blogesnis uz visus tris zalgirio didvyrius kartu sudejus
      Ir Morisą
      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Nzn. Man asmeniskai kepejas labiau patinka. Jis, nors kartais ir sugeba aplenkt kamuoli ji besivarydamas, yra greitesnis ir geriau ginasi. Be to bukesniu sprendimu uz sandzio priimt vistiek jau nebeimanoma. Jis absoliuciai pasityciojimas is bet kokios rusies sportininko

Comment

Kažkaip Beikerio klaidas labiau pastebiu, o Buškėvicas gal rečiau ir aikštėj būna.
          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Mantaz, ar žiūrėjai rungtynes šiandien ?
            Westside is the best ! :jura:

Comment

Tegul nugali stipriausi

Comment

Kaip bebūtų keista, sezono pabaigoje "Lietuvos Rytas" žymiai stipresnis išliko, nenuskilo "Žalgiriui" su pirkiniais šiais metais. Keista, jog kauniečiai dar sugeba taip priešintis.

Comment

Parašė Edgaex
                  Mantaz, ar žiūrėjai rungtynes šiandien ?
                  Deja, teko praleisti
                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

O jums kartais nekyla minčių, kad LKL finalas surežisuotas? T.y. kad kuo daugiau iš viso to $$$ pridaryti? Rungtynės įtemptos, taškas į tašką, kad išliktų intriga ir visus pritrauktų, bei būtų peržiūrimos visos reklamos. Nes bent jau man šiek tiek viskas įtartinai atrodo. Pvz. tokių durnų klaidų ir tiek jų daug per jokias kitas rungtynes turbūt netenka matyti, kiek matom šiame finale. Be to, tokiom rungtynėm populiarinamas ir pats LKL. Visos tos intrigos ir po jų sekančios pertraukėlės su reklamom arba šiaip reklaminės pertraukėlės, į arenas/barus privilioti žmonės - viskas yra pinigai. Jei aš teisus, tai ir iš ilgesnės finalinės serijos būtų daugiau $$$. Todėl turėtų sekančias rungtynes Žalgiris laimėti.

Čia šiaip, iš neturėjimo ką veikti išvesta sąmokslo teorija.

Comment

Pagal tavo teoriją turėtų būt 3-3, o po to jau paskutinės rimtos rungtynės, ko mes atrodo nematysim

Comment

aš ir manau jau laikas sveikinti vilniečius su LKL čempionų vardais

Comment

Parašė Tomkis
                          aš ir manau jau laikas sveikinti vilniečius su LKL čempionų vardais
                          Reikia prisiminti, per kurį čia derbį kas ką jau sveikino
                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Edd

As galeciau isvest teorija, kodel Edd neturi ka veikt. Ogi todel, kad jam nereik nieko daryt - jis kaip eilinis lenku zydelis pampsta visos kitos Lietuvos saskaita siurbele

Comment

Ir tu tai vadini teorija? Pvz aš tai visą dieną įtemptai galvojau kol sukūriau savo teoriją apie LKL, o tu... Juk pasakei visiems akivaidzų dalyką - visi portugalai tokie...

Comment

Parašė Edd
                                Ir tu tai vadini teorija? Pvz aš tai visą dieną įtemptai galvojau kol sukūriau savo teoriją apie LKL, o tu... Juk pasakei visiems akivaidzų dalyką - visi portugalai tokie...
                                Portugalai, kai visi kartu nesiurbia kraujo ir pinigu is kitu, laisvu nuo to laiku vieni kitiems aki kerta, nes tokia jau ju prigimtis

Comment

Parašė Edd
                                  O jums kartais nekyla minčių, kad LKL finalas surežisuotas? T.y. kad kuo daugiau iš viso to $$$ pridaryti? Rungtynės įtemptos, taškas į tašką, kad išliktų intriga ir visus pritrauktų, bei būtų peržiūrimos visos reklamos. Nes bent jau man šiek tiek viskas įtartinai atrodo. Pvz. tokių durnų klaidų ir tiek jų daug per jokias kitas rungtynes turbūt netenka matyti, kiek matom šiame finale. Be to, tokiom rungtynėm populiarinamas ir pats LKL. Visos tos intrigos ir po jų sekančios pertraukėlės su reklamom arba šiaip reklaminės pertraukėlės, į arenas/barus privilioti žmonės - viskas yra pinigai. Jei aš teisus, tai ir iš ilgesnės finalinės serijos būtų daugiau $$$. Todėl turėtų sekančias rungtynes Žalgiris laimėti.

Ir aš manau kad viskas surežisuota tik kad ne pagal senarijų vyksta. Turėjo laimėti rytas paskui Žalgiris paskui vėl Rytas ir taip iki 3:3, o po to kaip Dievas duos. Dabar visi kabakai kurie rodė kašį buvo sumetę komandom babkių ir visos kitos bendrovės kurios reklamuojasi per teliką, ką padarysi dabar teks grąžint.

O jei rimtai tai Edd eik įkalk ko nors, kol dar paranoja nesugraužė

Comment

Nu ką sąmokslo teorija dar galima pateisinti, jei serija būtų ejus:
                                    1:0, 2:0, 2:1, 3:1, 3:2, 3:3... arba kaip Llinass sakė: 1:1, 2:1, 2:2, 3:2, 3:3..

O dabar ....
                                    P.

Comment

VIskas vyksta taip kaip ir turetu but,na pirmose varzybose mano nuomone stipresni buvo Kaunieciai,bet toliau viskas kaip tikejausi...Zalgiris nera daug silpnesnis uz ryta(nera tokios akivaizdzios prarajos kaip pernai) tik jiems paskutinems minutems pritruksta jegu.O ju pritruksta nes yra per mazai zaideju kurie iseje bent jau nekenktu...o kaip su tokia sudetim tai lenkiu galva pries Bagi!vienintelis dalykas ko jis nepadare per pirmas 2 rungtynes-nesustabde Javtoko(Anos) kas yra gan keista,nes primityvesnio zaidejo neteko matyt

Comment

na jei Žalgiris dabar iš eilės laimės 3 rungtynes, tai tave Edd reiktų sodinti į Pociaus kėdę .
                                        Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

O jeigu Zalgiris laimetu is eiles 4 rungtynes, tai Vainausko Rytas tikrai reikalautu patenkinti Zalgirio protesto del pirmu rungtyniu ir jas perzaisti

Comment

Working...
                                          X