Bet uz tai ryras turi sandi, kuris blogesnis uz visus tris zalgirio didvyrius kartu sudejus
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
O jums kartais nekyla minčių, kad LKL finalas surežisuotas? T.y. kad kuo daugiau iš viso to $$$ pridaryti? Rungtynės įtemptos, taškas į tašką, kad išliktų intriga ir visus pritrauktų, bei būtų peržiūrimos visos reklamos. Nes bent jau man šiek tiek viskas įtartinai atrodo. Pvz. tokių durnų klaidų ir tiek jų daug per jokias kitas rungtynes turbūt netenka matyti, kiek matom šiame finale. Be to, tokiom rungtynėm populiarinamas ir pats LKL. Visos tos intrigos ir po jų sekančios pertraukėlės su reklamom arba šiaip reklaminės pertraukėlės, į arenas/barus privilioti žmonės - viskas yra pinigai. Jei aš teisus, tai ir iš ilgesnės finalinės serijos būtų daugiau $$$. Todėl turėtų sekančias rungtynes Žalgiris laimėti.
Čia šiaip, iš neturėjimo ką veikti išvesta sąmokslo teorija.
Comment
-
Parašė EddIr tu tai vadini teorija? Pvz aš tai visą dieną įtemptai galvojau kol sukūriau savo teoriją apie LKL, o tu... Juk pasakei visiems akivaidzų dalyką - visi portugalai tokie...
Comment
-
Parašė EddO jums kartais nekyla minčių, kad LKL finalas surežisuotas? T.y. kad kuo daugiau iš viso to $$$ pridaryti? Rungtynės įtemptos, taškas į tašką, kad išliktų intriga ir visus pritrauktų, bei būtų peržiūrimos visos reklamos. Nes bent jau man šiek tiek viskas įtartinai atrodo. Pvz. tokių durnų klaidų ir tiek jų daug per jokias kitas rungtynes turbūt netenka matyti, kiek matom šiame finale. Be to, tokiom rungtynėm populiarinamas ir pats LKL. Visos tos intrigos ir po jų sekančios pertraukėlės su reklamom arba šiaip reklaminės pertraukėlės, į arenas/barus privilioti žmonės - viskas yra pinigai. Jei aš teisus, tai ir iš ilgesnės finalinės serijos būtų daugiau $$$. Todėl turėtų sekančias rungtynes Žalgiris laimėti.
Čia šiaip, iš neturėjimo ką veikti išvesta sąmokslo teorija.
O jei rimtai tai Edd eik įkalk ko nors, kol dar paranoja nesugraužė
Comment
-
VIskas vyksta taip kaip ir turetu but,na pirmose varzybose mano nuomone stipresni buvo Kaunieciai,bet toliau viskas kaip tikejausi...Zalgiris nera daug silpnesnis uz ryta(nera tokios akivaizdzios prarajos kaip pernai) tik jiems paskutinems minutems pritruksta jegu.O ju pritruksta nes yra per mazai zaideju kurie iseje bent jau nekenktu...o kaip su tokia sudetim tai lenkiu galva pries Bagi!vienintelis dalykas ko jis nepadare per pirmas 2 rungtynes-nesustabde Javtoko(Anos) kas yra gan keista,nes primityvesnio zaidejo neteko matyt
Comment
-
na jei Žalgiris dabar iš eilės laimės 3 rungtynes, tai tave Edd reiktų sodinti į Pociaus kėdę .Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
Comment