Niekam aš čia asmeniškai nieko neprikaišioju.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
pripažįstu, kad beviltiška su tokia sudėtim kažką nuveikt...vargšas navikauskas su savo sugyventiniais, vasarą jų laukia nelengvas laikotarpis...nėra aštrių žaidėjų ir metikų, nėra įžaidėjo ir trūksta lavriko (turint padorius anksčiau parašytų pozicijų žaidėjus, ir be lavriko viskas būtų gerai). taip kad vasaros turgui vėl eilinį kart tikėsimės stebuklo...
Comment
-
ojei ojei, kaip arogantiskai smirda tie rytfaniai. Kaip suprantu, tai is pasitenkinimo turbut ir putos lupu kampuciuose kaupiasi jums. Gavom tai gavom, si karta tikrai pelnytai.
Bet kas labiausiai juokinga, kad cia besireiskiantys rytfaniai patys primena senas skriaudas, is asmeniniu archyvu istrauke viska, ka turi sukaupe, o jei jau tik uzsimenama apie santykius 8-0 ir pan, tuoj prasideda purvu drabstymas uz ziurejima i praeiti, o ne i dabarti.....
Comment
-
Parašė aMariuxojei ojei, kaip arogantiskai smirda tie rytfaniai.
Todėl tokių komentarų daugiau nekartok.
Comment
-
O taip, o ne... Šiaip aš ne administratorius, bet tai ne esmė. Kaikam turbūt laikas būtų išmokti pralaimėti, o ne pralaimėjus, specialiai ieškoti visokių "priekabių". Jei sanomiz ar kažkas kitas nori man kažką asmeniškai pasakyti, tam yra skirtos asmeninės žinutės. Arba jei jau visi taip labai norit padiskutuoti apie mane - kurkit temą prospekte. Nes kiek žinau šios temos pavadinimas bent jau kolkas "Krepšinis". Taip kad tęsiam diskusijas būtent šia tema.
Comment
-
šiaip po tokių rungtynių norisi tept navikauskui per akinius, taip tept su kokiu nors grėbliu, kad akiniai susiraitytų...vienintelis dalykas, ko šiandien pritrūko, tai žaidėjų...kažkoks absurdas buvo pabaigoj, kai reikėjo 4 gynėjais lošti...žaidė šiandien komanda tikrai gerai, gynyba buvo aklina praktiškai, rytas turėjo vargt taškus, dėl to labai džiaugiuosi. iš šūdo, didelio šūdo bagis vašką sugebėjo išspausti...nes šiuo metu geresnės kandidatūros, kaip pats bagis 2 ir pirmoj linijoj nematau...freemanas maladec, bet kiti tiesiog apverktini, ant kojų nepastovi, kamuolio nepasivaro, tai koir norėt... o dar ir lavriko pritūko šįkart jau ryškiai (bet tik pabaigoj). todėl, manau, vasarą reiktų šluot didžiąją dalį gynėjų grandies ir imt naujus, kurie nebijotų kamuolio ir sugebėtų greit bėgt, nes kenio flegmiškumas tiesiog žudo...žodžiu nedaug trūko, tuo ir džiaugiuosi, nes su tokia sudėtim tai nkl žaisti...bravo navikauskai, tik pakliūk tu man po ranka...nebejaustum po to nei kojyčių nei rankyčių
Comment
Comment