Man pats keisciausias dalykas kai zmogus buna vieno komandos fanas po to ju priesininku fanas,tikrai to nesuprantu ir niekad nesuprasiu
Cia panasiai kaip vaikstai i viena parduotuve apsipirkti (pvz i 'maxima'), o po to pamatai, kad 'rimi' svariau ir pasirinkimas didesnis - pradedi vaiksciot i kita parduotuve. Supranti ?
Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Nu matai, jei buciau toks "open-minded", tai ir zmona galeciau i "geresne" pasikeisti, ir sali ar miesta kuriame gyvenu ir t.t.. Bet man sitie dalykai perdaug brangus, kad keisciau i kita, nesvarbu, koks "svarus" ar grazus jis butu.
When a man lies, he murders some part of the world
o Fanzinas, tai yra toks nedidelės apimties "žurnalas", kuriame aprašomos kelionės, rungtynės ir etc. "periodiškai" leidžiamas ir platinamas tam tikroje bendruomenėje. Šiuo atveju tarp Žalgirio fanų
O čia gali paskaityt viena straipsnį iš jo, apie kelionę į Eurolygos finalo varžybas Miunchene 1999 metais.
Nu matai, jei buciau toks "open-minded", tai ir zmona galeciau i "geresne" pasikeisti, ir sali ar miesta kuriame gyvenu ir t.t.. Bet man sitie dalykai perdaug brangus, kad keisciau i kita, nesvarbu, koks "svarus" ar grazus jis butu.
Va ka as ir norejau pasakyti - negalima zmonos lyginti su kazkokiu klubu. As savo moters niekad nekeisciau i 10 begiojanciu vyru
Cia panasiai kaip vaikstai i viena parduotuve apsipirkti (pvz i 'maxima'), o po to pamatai, kad 'rimi' svariau ir pasirinkimas didesnis - pradedi vaiksciot i kita parduotuve. Supranti ?
Man tai panasiau kai buni su "draugu" kol jis turi daug pinigu,o kai jam ateina sunkus laikai tepi slide ir apsimeti kad nepazysti
Tikras fanas su klubu buna ir didziausiu pergaliu ir sunkiausiu laiku metu....tai tiek
Comment