Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2011. Krepšinis

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Eurobasket 2011. Pasiruošimas #1760
    ...... čiampionato kalendorius
    marca.com - eurobasket-2011 - calendario

Comment

"Cido" Arena - visur "Cido" arena
      marca.com - eurobasket-2011 - calendario

Comment

Brito pamąstymai, kaži kur jis te apsistojęs: http://www.bbl.org.uk//?our-man-in-l...a-day-one,2383
        You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

Comment

Parašė zanaz Rodyti pranešimą
          Brito pamąstymai, kaži kur jis te apsistojęs: http://www.bbl.org.uk//?our-man-in-l...a-day-one,2383
          Palapinių miestelis

(vėliau pakeisiu į kokybiškesnes)

.... bent aš tą miestelį įsivaizdavau kur kas geriau. Gaila to brito, nors mačiau ten ir lenkus.
          Paskutinis taisė Vidma; 2011.09.01, 02:41.

Comment

Jeigu turkai uzsisakineja picas ir per diena atsiskraidina savo vireja , tai reiskia su viesbucio virtuve ne kas. Suprantu ,kad virtuves, kulturos skiriasi, bet jeigu negali pakentet dienos ,kol atskris virejas, o reikia skubiai uzsisakinet picas....na cia jau negerai. Kol kas uzsinieciu atsiliepimai apie Eurobasket 2011 prasti.
            KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

Comment

Parašė Aidzius Rodyti pranešimą
              Jeigu turkai uzsisakineja picas ir per diena atsiskraidina savo vireja , tai reiskia su viesbucio virtuve ne kas. Suprantu ,kad virtuves, kulturos skiriasi, bet jeigu negali pakentet dienos ,kol atskris virejas, o reikia skubiai uzsisakinet picas....na cia jau negerai. Kol kas uzsinieciu atsiliepimai apie Eurobasket 2011 prasti.
              Nieko čia nuostabaus neįvyko, tiesiog kultūra tokia Turku. Juk jie bet ko nevalgo, ir bet kuo nepasitiki, o ypač maisto atžvilgiu.
              LIETUVA - MAKEDONIJA 110 : 102

Comment

Parašė judosius Rodyti pranešimą
                Nieko čia nuostabaus neįvyko, tiesiog kultūra tokia Turku. Juk jie bet ko nevalgo, ir bet kuo nepasitiki, o ypač maisto atžvilgiu.
                na taip, bet ko nevalgo. Bet sportininkams uzsisakinet picas...hm... reiskia picos yra mazesne blogybe uz ta pasiulyta restorano maista. Gal tiesiog maistas neiprastas buvo. Gavo baltos misraines ir popieriaus plonumo karbonada su 2 cm "surio padazu" ant virsaus , tai nusprende picom pasitenkint
                KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

Comment

Parašė Aidzius Rodyti pranešimą
                  na taip, bet ko nevalgo. Bet sportininkams uzsisakinet picas...hm... reiskia picos yra mazesne blogybe uz ta pasiulyta restorano maista. Gal tiesiog maistas neiprastas buvo. Gavo baltos misraines ir popieriaus plonumo karbonada su 2 cm "surio padazu" ant virsaus , tai nusprende picom pasitenkint
                  Esu valgęs to viešbučio kavinėje, tai maisto kiekio ir kainos santykis turbūt prasčiausiais su kokiu esu susidūręs. Bet gal tiesiog turkams picos labiau patinka nei kokie nors prašmatnūs patiekalai.
                  Flickr

Comment

kur apie turkų tas picas radot?

Comment

Teko vakar lankytis Cido arenoje per Lietuvos rinktinės rungtynes. Labai nustebino gan daug tuščių vietų... O už aktyvių fanų zonos esantys sektoriai 206,207 ir 208 buvo visai tušti... Kodėl jame nebuvo nei vieno žiūrovo? Kažkas čia negerai. Manau, kad norinčių patekti į areną tikrai buvo daug, o vietos tuščios.
                      Išvažiuojant po rungtynių iš Panevėžio, susidarė įspūdis, kad areną daugumoje užpildė vilniečiai ir kauniečiai, mašinų srautas abiem kryptim buvo labai didelis

Comment

/\ o tai kokių kitokių srautų tu tikėjaisi?

Comment

Noriu tik pabrėžti, kad grupių varžybų miestų (Panevėžio, Šiaulių, Klaipėdos ir ypač Alytaus) ir aplinkinių rajonų gyventojams mažai rūpi tas čempionatas

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                            Esu valgęs to viešbučio kavinėje, tai maisto kiekio ir kainos santykis turbūt prasčiausiais su kokiu esu susidūręs. Bet gal tiesiog turkams picos labiau patinka nei kokie nors prašmatnūs patiekalai.
                            buvo interviu su Špoku kur jis minėjo, kad turkai prašė įsileist savo virėją į virtuvę. Tai ko gero kol tas virėjes neatvyko iš virtuvės nieko neėmė, nes neduok diev jų maistas šalia lietuviškos(ar lenkiškos) kiaulytės pagulėjo

Comment

Parašė HSV Rodyti pranešimą
                              Noriu tik pabrėžti, kad grupių varžybų miestų (Panevėžio, Šiaulių, Klaipėdos ir ypač Alytaus) ir aplinkinių rajonų gyventojams mažai rūpi tas čempionatas
                              Rupi ,tik nieks nepuola moketi po 100 uz rungtynes kur nezaidzia Lietuva.LKF kainodara aiski -valstybes pinigu skirta mazai ,bilietai gan brangus ,su pagrindine mintim surinkti kuo daugiau pinigu .Dabar kai uzsienieciai visi apsipirke ,i pogrupiu rungtynes butu protinga paleisti kokiu nors stovimu bilietu po 20 lt,padalinti vaikams ,kad uzpildyti sales.

Comment

.

Nusišneki ir tiek. Aš pats iš Pakruojo ir buvau Šiauliuose. Ir arena buvo beveik visiškai užpildyta. O ji atrodo neužpildyta tik todėl, kad po Italų kovos visi Italai kažkur išėjo, tačiau atėjo Prancūzai ir taip toliau. Tik Vokiečiai matėsi visą dieną. Todėl arenoje visą dieną trūko apie 1000 žmonių, tačiau bilietai buvo parduoti apie 90%.

Comment

Parašė Magician Rodyti pranešimą
                                  Twitteris...

Daaamn...
                                  tikrai empty nebuvo, apie 70% buvo užpildyta
                                  Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk

Comment

Esu įsitikinęs, kad čempionatas rūpi praktiškai kiekviename Lietuvos kampelyje, tačiau bilietai buvo pardavinėjami taip, kad eiliniui žmogui juos nusipirkt buvo itin sudėtinga. Manau, kad neužpildytos vietos yra visokių įmonių, kurios gavo bilietus ir vėliau turėjo juos atiduot žmonėms loterijos būdu, spekuliantų, kurie nusipirko bilietus tam, kad vėliau juos galėtų parduoti už kosmines sumas ir be abejo pačių pardavėjų kaltė.

Comment

O aš, nors ir mėgstu krepšinį ir šiaip tokius didelius renginius, kol kas jokio "patoso" nejaučiu, nors ir visiškai šalia viskas vyksta... Visą dieną už lango autobusai su policijos palyda į / iš arenos kursuoja, bet kirbėjimo kažkokio viduje, deja, nėra...
                                      N N N

Comment

Rusija prieš Ukrainą

na vakar per pirmąsias rungtynes daugiausiai žmonių buvo, apie 1500 gruzinų, koks 100 belgų, bulgarų išviso gal kokie 10 rusų apie 1000, slovėnų kokie 300. pažiūrėsim kaip bus šiandien, įdomiausios bus rungtynės Rusija - Gruzija principinė kova ir arena manau bus pilna beveik
                                        Paskutinis taisė Romas; 2011.09.01, 21:56.
                                        Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk

Comment

Maps.lt pasikeitimai.

Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛

Comment

Working...
                                          X