Tai reiškia, kad dabar per 3 rungtynes mums dvi pergalės būtinos, kad patekti į ketvirtfinalius. Būtų laimėję ispanai - greičiausiai ir vienos pergalės būtų pakakę ...
Antroj, nes viena pergale daugiau už turkus turim(ėsim). Beto vieta grupėje nieko nebereiškia.
Kad man atrodo, kad grupėje galim likti pirmi (jeigu Portugalus nugalėsime daugiau nei 14 tašku skirtumu), nes grupėje su ispanais turėsime po tiek pat pergalių, bet geresnį taškų santykį. Problema tame, kad į grupę E bus perkeliami tik tarpusavio taškai ir pergalės, todėl E grupėje būsime jau žemiau turkų ir ispanų (t.y. visi po vieną pergalę ir po vieną pralaimėjimą.
You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Kad man atrodo, kad grupėje galim likti pirmi (jeigu Portugalus nugalėsime daugiau nei 14 tašku skirtumu), nes grupėje su ispanais turėsime po tiek pat pergalių, bet geresnį taškų santykį. Problema tame, kad į grupę E bus perkeliami tik tarpusavio taškai ir pergalės, todėl E grupėje būsime jau žemiau turkų ir ispanų (t.y. visi po vieną pergalę ir po vieną pralaimėjimą.
tai va butent, jeigu portugalams pakrausim nemažai taškų išlipsim ir į pirmą vietą grupėje. Tik nežinau kokia iš to nauda
Tą ir turėjau omeny, bet kokiu atveju, laimėti Vilniuje kažką reikės
Ir naujoje grupėje geriau nelikti paskutinėje vietoje, garantuojančioje bilietus į Kauną. Kažkaip nesinorėtų Rusijos taip anksti...
Kaip ten su tvarkaraščiu? Kada su prancūzais žaisim? Gerai būtų paskutines rungtynes.
P.S. džiugu dėl suomių ir gruzinų, tikriausiai mažiausiai nykūs fanai
Comment