Parašė Juozas007
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis
Collapse
X
-
Na tikrai įdomu kai įšsityčioja visi iš to žaidimo, kuris tau įdomus nemanau kad ir kitur skiriasi kažkas, jeigu komanda baisiai žaidžia nemanau kad labai daug norinčių tokį žaidimą. Kartais juk eini pažiūrėt kaip retkarčiais ir laimi, o bilietą perki irgi ne šeip sau.. O krepšinio tauta ne todėl kad visiems iš eilės pralaimi kažkaip nelabai sueina šie dalykai
Comment
-
Parašė Maarko Rodyti pranešimątai kad visai neseniai tas pats sport1 tiesiogiai rodė Juventus - Šiaulių varžybassBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė Juozas007 Rodyti pranešimąNa tikrai įdomu kai įšsityčioja visi iš to žaidimo, kuris tau įdomus nemanau kad ir kitur skiriasi kažkas, jeigu komanda baisiai žaidžia nemanau kad labai daug norinčių tokį žaidimą. Kartais juk eini pažiūrėt kaip retkarčiais ir laimi, o bilietą perki irgi ne šeip sau.. O krepšinio tauta ne todėl kad visiems iš eilės pralaimi kažkaip nelabai sueina šie dalykai
Jau turbūt kažkada rašiau: užtenka palyginti ažiotažą (bent jau Vilniuje), kuris kyla Pasaulio futbolo čempionato metu, su tuo abejingumu, kuris būna, kai vyksta Pasaulio ar Europos krepšinio čempionatai (su išimtimi - kai žaidžia lietuviai). Nesulyginami dalykai.
Lietuviams krepšinis rūpi tik dėl to, kad šioje sporto šakoje sulaukiame didelių pergalių. Apie bent kiek gilesnį domėjimąsi krepšiniu, ko gero, nėra ką ir kalbėti.
Comment
-
Na dėl Ispanų tu teisus nes jų nerodo krepšinio, o dėl NBA ir Anglijos futbolo, tai manau apylygiai, tik dar kad NBA rungtynės Lietuvoje rodomos naktį. Bet visi kažkaip irgi domisi. Na krepšinis visada buvo įdomus, net jei ir nežaistų Lietuva (bet tai būna retai ) nežinau kam neįdomu žiūrėti į geriausių komandų dvikovas krepšinio, nebent ne lietuviui o tokiam kuris nesidomi krepšiniu dažniausiai tokiam ir futbolas retai būna įdomus, būna išimčių. Aišku Vilnius įvairiakultūris todėl jame tik lietuviui dažniausia įdomus krepšinis. Kitam visgi futbolas tikrai yra įdomesnis ''kažinkodėl''
O kad Lietuva ir lietuviai nesidomi krepšiniu tai nejuokink, ryte atėjęs į darbą, mokyklą, ar į paskaitas visi tik apie tai ir šneka, diskutuoja, ar tai pralaimi ar ne, aišku būna įvairios diskusijos ir įvairus žaidimo supratimas, kad reikia tik laimėti, bet nevisi tokie buki ir kalba apie visą žaidimą, o ne vien tik rezultatą
Mokykloje kažin kodėl yra krepšinio aikštės, o ne futbolo nežinau iš kur tu mąstai ir grindi taip savo šnekas kad čia jau yra tik dėl to. Dažnas lietuvis manyčiau gan vėlokai kita sporto šaka susidomi nei krepšiniu. Nes jo supratimas ir aistra gan seniai yra įskiepyti
Comment
-
Parašė ratLKL trūksta poros stiprių komandų, pvz. Šiaulių ir Klaipėdos. Ir šiaip palyginti su NBA... nors ką ten lyginti, nėra ką lyginti. Raptors beveik visas šio sezono rungtynes mačiau.Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.
Comment
-
Parašė aviDer Rodyti pranešimąPritariu, po EČ Lietuvoje bus 6 naujos arenos, taigi atėjo puiki galimybė tokioms komandoms kaip Neptūnas, Šiauliai, Alytus, Techasas gerai sustiprėti.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąTik Alytui paskutiniosios jau artėja.Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.
Comment
-
Alytus su savo pramone ir nauja arena, o LKL komandops neturės. Keista. Keista, kad jau nebe pirmi metai taip balansuoja ant ribos. Ir niekaip neiššsijudina. Jei Alytus ir išgyvens šiuos metus, sunku tikėtis, jog pakils iš paskutinės vietos, kad reiškia, jog kris i NKL. Nors išgyvenus kitais metais NKL'e su nauja arena gal ir žiūrovų pagausėtų. NKL visai įdomios kovos vyksta, ir domintis savo miesto komanda galėtų tikrai sujudėt. Nes ten komandos apylygės, kovos atkaklesnės...manau ir žmonėm įdomiau būtų, ir komandos silpnesnės pakanktų, ir finansinė našta mažesnė būtų.
Comment
-
Parašė Kecal Rodyti pranešimąTokia ta mūsų "krepšinio tauta": visiems tik pergalės įdomios, o ne pats žaidimas...
Comment
-
Parašė aviDer Rodyti pranešimąPritariu, po EČ Lietuvoje bus 6 naujos arenos, taigi atėjo puiki galimybė tokioms komandoms kaip Neptūnas, Šiauliai, Alytus, Techasas gerai sustiprėti.Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė Chixx Rodyti pranešimąTeisingai. Tikrai galėtume turėti daugiau komandų ateityje Eurocupe. nes Eurolygai (pasvajokime),net jei kokie Šiauliai ar Neptūnas kadanors turėtų šansą patekti, šių miestų arenos neatitinka minimalių Eurolygos standartų :>
Comment
-
„Šiauliai“ parklupdė „Lietuvos rytą“
Kas žiūrėjo rungtynės, tai turbūt galvojo nerealu. Pademonstravo ir charakteri ir labai gražia kovą !! Su pergale Šiaulius !!Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.
Comment
-
Su pergale Šiaulius!
Panevėžys turi Ekraną - futbolo populiarumas lengvai paaiškinamas. O Šiauliuose vaizdelis atrodo neblogas, bent jau man. Tik blogai, kad stiprių komandų vos dvi...O dėl "tik rinktinę" aš visgi nesutinku.
Žiūrimumas - taip, futbolas tikrai geras. Tačiau ar aš čia vienas, mėgstantis ir tą ir tą? O ką rodo, tą ir žiūriu - kokybiško futbolo gi daugiau negu krepšinio. Dėl kurio čia vis dar einama iš proto. Ir aš niekada nesuprasiu tų, atleiskite - idiotų, kurie yra vienos ar kitos sporto šakos "ekstremistai".Paskutinis taisė Magician; 2011.01.15, 21:16.
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąSu pergale Šiaulius!
Panevėžys turi Ekraną - futbolo populiarumas lengvai paaiškinamas. O Šiauliuose vaizdelis atrodo neblogas, bent jau man. Tik blogai, kad stiprių komandų vos dvi...O dėl "tik rinktinę" aš visgi nesutinku.
Žiūrimumas - taip, futbolas tikrai geras. Tačiau ar aš čia vienas, mėgstantis ir tą ir tą? O ką rodo, tą ir žiūriu - kokybiško futbolo gi daugiau negu krepšinio. Dėl kurio čia vis dar einama iš proto. Ir aš niekada nesuprasiu tų, atleiskite - idiotų, kurie yra vienos ar kitos sporto šakos "ekstremistai".
Mane labiausiai stebina lietuvių įsivaizdavimas, kad jie labai gerai išmano (privalo išmanyti?) krepšinį - juk daugelis žiūri tik lietuvių rungtynes, maža to, vieną akį tradiciškai panardinę alaus bokale... Po to parašo kokių nesąmonių "krepsinis.net" ar "basketnews.lt" komentaruose - tuo dažniausiai ir apsiriboja "trijų milijonų krepšinio ekspertų" mitas...
Tokio tipo mitologijų kūrimas turi realių pasekmių - sporto šakų finansavimas Lietuvoje labai iškreiptas krepšinio naudai...
Comment
-
Na Weaveris tai parodė tikrą NBA stilių, tiesiog nuostabiai dėliojo ir siuntė Rytą į neviltį.
http://www.youtube.com/watch?v=QzfvV...layer_embeddedMes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.
Comment
-
Comment