Parašė liutass
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis
Collapse
X
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąSunku, tai sunku, bet labai įdomi dvikova. Wade prieš Rose
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąNepažįstu kauniečio ir Žalgirio fano, kuris norėtų ryto pergalėsProud to be lithuanian.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąNepažįstu kauniečio ir Žalgirio fano, kuris norėtų ryto pergalės
Comment
-
Parašė Taiga Rodyti pranešimąSusipažinti nori? Aš lygiai taip pat noriu, kad dvi komandos būtų EL, tai kažkaip labiau Lietrytį palaikau šį kartą. Be to kartais užknisa Žalgirinių jautimasis pasaulio bambom. Dar prisideda ir tokių gražuolių kaip V.R. išsidirbinėjimai. Aišku dabar būsiu apšauktas "nekaunopariotu".
Comment
-
Parašė Taiga Rodyti pranešimąSusipažinti nori? Aš lygiai taip pat noriu, kad dvi komandos būtų EL, tai kažkaip labiau Lietrytį palaikau šį kartą. Be to kartais užknisa Žalgirinių jautimasis pasaulio bambom. Dar prisideda ir tokių gražuolių kaip V.R. išsidirbinėjimai. Aišku dabar būsiu apšauktas "nekaunopariotu".
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąkalba buvo apie "Žalgirio fanus", o ne šiaip krepšinio megėjus. Aš pažystu daug kauniečių, kurie aplamai krepšiniu nesidomi ir jiems tas pats, ar dvi komandos žais EL, ar nei vienos. O vat tikri Ž fanai iki kaulų smegenų nenorį LR Eurolygoje. Bet jie nieko prieš, jeigu kita komanda ten pakliūtų, pvz. Rūdupis
Comment
-
Parašė Taiga Rodyti pranešimąBetgi Mjso sakė, kad jam ir kauniečiai, kurie nori LR pergalės nesuprantami Bet šiaip tai fair point. Fanas visada palaikys savo komandą. Bet ta dyyydžiūūūlė neapykanta Vilniaus komandai tai baisiai juokinga bet kuriuo atveju
Comment
-
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąJeigu nori Eurolygos - tegu eina per atrankas, tegu nė nesvajoja pro Žalgirį praeiti.
(o teisėjai vakar teisėjavo geriausiai iš visų trijų rungtynių)Proud to be lithuanian.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąAš pažįstu, tiesiog ne visi domisi vietine klubų virtuve, o tarptautiniuose turnyruose nori Lietuvos klubų ir rinktinės pergalių ir pasiekimų. Aišku, yra ir tokių, kurie už rinktinę nesirgtų ir tuo atveju, net jei ji būtų sudaryta iš 11 žalgiriečių ir vieno ryto žaidėjoProud to be lithuanian.
Comment
-
Parašė yeah#7 Rodyti pranešimąPuikus pavyzdys liutass
Comment
-
Parašė yeah#7 Rodyti pranešimąNa, manau ne vienas prisimena, kaip tu pylei š ant Lietuvos rinktinės. gėda.
Comment
-
Aš nesuprantu, ar jūs visi tokie jauni, kad neprisimenat garsiojo Sabo žąsiukų gesto, ar kas.... konkurse būtent tą vaizduojanti skulptūra yra... nebloga idėja, ir visiems aišku, kad tai Sabas...Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąAš nesuprantu, ar jūs visi tokie jauni, kad neprisimenat garsiojo Sabo žąsiukų gesto, ar kas.... konkurse būtent tą vaizduojanti skulptūra yra... nebloga idėja, ir visiems aišku, kad tai Sabas...
http://www.youtube.com/watch?v=u5o3UfZ_UUk
Comment
Comment