Man tai jau, tiesą sakant, visiškai gadina atmosferą visi šitie skandalai. Ir Žalgirio klubo spaudimas teisėjams (iš Romanovo ir Zouroso pusės) yra labai neprofesionalus elgesys. Tai dar labiau įaudrina Žalgirio fanus ir jiem iš tikrųjų ima vaidentis papirkti teisėjai. Kai šiandien po akivaizdžios Klimavičiaus pražangos puolime visa halė skandavo "pydaras" teisėjam, tai jau visai negražu.
Man tai jau, tiesą sakant, visiškai gadina atmosferą visi šitie skandalai. Ir Žalgirio klubo spaudimas teisėjams (iš Romanovo ir Zouroso pusės) yra labai neprofesionalus elgesys. Tai dar labiau įaudrina Žalgirio fanus ir jiem iš tikrųjų ima vaidentis papirkti teisėjai. Kai šiandien po akivaizdžios Klimavičiaus pražangos puolime visa halė skandavo "pydaras" teisėjam, tai jau visai negražu.
Na, ne toki jau bukapročiai tie Žalgirio fanai, kad klausytų buratino sapalionių. Aišku yra visokių, bet didžiosios dalies nuomonė yra neigiama Romanovo atžvilgiu.
Nepažįstu kauniečio ir Žalgirio fano, kuris norėtų ryto pergalės
Aš pažįstu, tiesiog ne visi domisi vietine klubų virtuve, o tarptautiniuose turnyruose nori Lietuvos klubų ir rinktinės pergalių ir pasiekimų. Aišku, yra ir tokių, kurie už rinktinę nesirgtų ir tuo atveju, net jei ji būtų sudaryta iš 11 žalgiriečių ir vieno ryto žaidėjo
Gal sakau, laikas berniukams iš GWB nebmaišyt balsų halėj??? Labai trukdo žiūrėt rungtynes, kai daineles fanai dainuoja kas sau.. o dar čia kai tokios dainelės, tai persiprašau.... Norisi vieningo palaikymo bent per finalą.. kai bus didžiulė arena, tai prašau kur palubėj giedokit, bet kolkas negadinkit palaikymo. ačiū.
Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Netgi galaktikos
...ar bus kam imt ne pasaulio, tiesa, o Europos čempionų medalius, jei ir toliau tokia sėkmė persekios? Mačiulis patyrė sudėtingą kelio traumą ir aikštę paliko ant neštuvųhttp://www.basketnews.lt/news-39360-...ge-sezona.html
Comment