Kuom Žalgiris svarbesnis, tarkim už Lietuvos rytą? Juk abi žaidžia Eurolygoje. Garsina Lietuvą. Daugiau nematau dėl ko Žalgiris svarbesnis Lietuvos krepšiniui. Tik pinigą lupą iš Kauno savivaldybės
Išmaniojo telefono dėka atidarius šauniąją Facebook programėlę įvedate - ""Protų kovos" su Robertu Petrausku" ir Jums prieš akis atsiveria visa informacija
Šiaip tai labai smagus renginukas Protmūšiai Vilniuj man rodos prieš daugiau nei 10 metų VU studentų iniciatyva buvo prasidėję, o dabar įvairaus tipo laiks nuo laiko kur pasirodydavo. O Robkė nuo rudens pradėjo organizuoti visoje Lietuvoje. Aš pats tik po naujųjų prisijungiau. O vyksta kas savaitę Vilniuje, o kas antrą Kauna, Šiauliuose, Gargžduose ir dar kažkur lyg
Kai Žalgiris ir Rytas pirmą kartą žaidė tuo pačiu metu eurolygos runtynes, priš jas buvo balsavimas kuri komanda turėtų gauti tiesioginę transliaciją, o kita komanda buvo rodoma vaizdo įraše, nuo tada ir komentatoriai pasiskirstė taip kad Petrauskas Žalgirio rungtynes komentuoja, o sim salabim bam bam komentuoja Ryta
Pagal tyrimus, "Žalgirį" palaiko liūto dalis lietuvių.
Kai Vainauskas verkdamas po stalu pildė sauskelnes, "Žalgiris" jau kovojo už Lietuvą SSRS čempionatuose.
O tu manai, kad tie, kurie serga už Vilniaus klubą, yra kažkokie Vainausko gerbėjai?
Ar čia ne paranoja?
Aš sergu ir už "Žalgirį" nuo mokyklos, tai pagal tavo logiką - esu Romanovo fanas? Gėda skaityti tokius nusišnekėjimus.
Nėra Romanovo ar Vainausko fanų. Yra Žalgirio ir Ryto fanai. O aš pasakiau tik du paprastus ir tarp kitko, teisingus faktus. Apgailestauju, jeigu tau jie atrodo totalūs nusišnekėjimai .
Koks konkursas, tokie ir triukai. Man tritaškių konkursas visada buvo įdomesnis. Dėjimų konkurse visada vyksta didesnės ar mažesnės nesąmonės - šiuo atveju bent jau kažkas fantazijos įdėjo šiek tiek
Gal matėt video krepšinio puslapiuose, kad M.Miličius dar prieš 16m įdėjo peršokęs per automobilį.. Manau, Griffin turėjo peršokt per stačiai pastatytą mašiną.. o db per kapotą..
Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment