Na ką, paskutiniame kėlinyje chebra vis dėlto palaužė mūsų didžiausius šių dienų priešus austrus ( ), už tai reik pagirti. Dabar sėkmės jiems antram rate, tikėkimės, kad viskas bus gerai. Nors ir keista, kad tenka kautis dėl tokių žemų vietų, bet dabar jau nieko nepakeisi. Reikia vyram stengtis, kad nepagadintų reikalų sekančiai kartai.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis
Collapse
X
-
Parašė Big Cat Rodyti pranešimąAustrai paleido KGBistą, tai Lietuvos U20 krepšininkai nusprendė, kad Austrus privalo nugalėti.
Comment
-
Parašė ratVasaros pirkinys: Kobe Bryantas sutiko keltis į Stambulo „Bešiktaš“
O mein gat, jeigu tai tiesa, tai tada tikrai och mein gat. Iš kur tokie pinigai pas turkus? Kur tas Bešiktašas žaidžia, kažkokioj teletabių lygoj.
Chickened out, išsigando Eurolygos. James'as gali į NKL atvažiuot tada
P.S. Jeigu iš tikrųjų žais už turkus, ir netyčia suves su Rūdupiu, tada turi žaisti Kaune. Ir visi turėsit eit nušvilpt. Šiaip mintis.
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąJeigu dar žais Halėje....Susimokėčiau 10 litų, kad pamatyčiau Kobę, kai amerikonai, einantys "Kobės pažiūrėt" moka po kelis šimtus "žaliųjų". Duok Dieve, kad tai būtų tiesa, ir kad Rūdupį su turkais suvestų atrankoje .
Comment
-
The reigning American in Europe
No matter the European nation in which the next American NBA player plans to make a splash, chances are Marcus Brown has already been there, done that...
Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
Lietuvos Ryto krepšinio klubas parduodamas. Pokerio lošėjas Antanas Guoga aka Tony G į žurnalo Žmonės klausimą kodėl neperkąs krepšinio klubo, atsakė taip: „Tikrai nesu toks turtingas žmogus, kad galėčiau pirkti komandas. Aišku, yra tokių, kurias ir už dyką gali imti. Ne vieną man jau siūlė. Net Lietuvos Rytas nedaug kainuotų. Turiu tokį pasiūlymą. Bet aš labiau esu už rėmimą nei pirkimą
Comment
-
Balsavimas. Rinkite 10 gražiausių piešinių krepšinio tematika!
Aš šiandien geros nuotaikos, tai prabalsavau už nr. 8.Paskutinis taisė Gytaz; 2011.07.29, 19:25.
Comment
-
Parašė Gytaz Rodyti pranešimąBalsavimas. Rinkite 10 gražiausių piešinių krepšinio tematika!
Aš šiandien geros nuotaikos, tai prabalsavau už nr. 8.*******
Miestai.net Fb
Comment
Comment