Aš pagal nekuriuos turbūt būsiu visiškai ne patriotė, nes laimėjimo tikėjausi Tik per fuksą, bet tikėjau ir laukiau, kad labiau JAV'us pašokdins, kad jiems neliktų laiko ir šypsotis rrrrrrrrr
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
FIBA World Championship 2010
Collapse
X
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąLietuva yra krepšinio valstybė dėl to jiems turi keliami tik aukščiausi reikalavimai. Mes turi vienas giliausių krepšinio tradicijų pasaulyje.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąAr ne akivaizdu, kad amerikiečiai žaidė tą žaidimą, kurį turėjome žaisti mes?Aš tikrai myliu Lietuvą!
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąLengviau įveikti brazilus futbole negu amerikiečius krepšinyje.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą1. Aš mačiau ką jie sugeba per rungtynes su Ispanija, Argentina ir kitomis rinktinėmis, mačiau kaip šiandien iš visų jėgų bandė atsikovot pranašumą dėl to jiems jaučiu didžiulę pagarbą.
2...Mes turi vienas giliausių krepšinio tradicijų pasaulyje..
2. Ber NBA yra žaidęs tik 1 iš šios rinktinės...Aš tikrai myliu Lietuvą!
Comment
-
Parašė le bronius Rodyti pranešimą1. O tu pabandyk paspausti amerikiečius...
2. Ber NBA yra žaidęs tik 1 iš šios rinktinės...Paskutinis taisė Čikupakas; 2010.09.11, 22:59.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąVisų pirma tai nereikėjo jų palesit, žioplai atidavinėjant kamuolį, nes tada du taškai bus garantuoti (kad music manęs kvailiu nevadintų ir nesakytų "ką čia varai ant savų", siūlau pasižiūrėt Javtoko interviu, kuriame ir pats sako, kad prieš rungtynes specialiai ruošės nedaryt tokių klaidų). Antro punkto nelabai supratau ką norėjai pasakyt.
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąKaip kažkas kažkada apie kažkurį juodaodį žaidėją sakė: "gali pasikasyti kelį nepasilenkdamas" Dar pridedam startinį greitį, šoklumą ir t.t.
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimą"Serbai paspringsta turkiškais kebabais"? wtf?
Comment
-
Visų pirma, tai tikėtis, kad Lietuva laimės prieš Ameriką buvo naivu. Su tokiu pataikymo procentu tai iš viso gerai, kad tiek (palyginus) nedaug pralaimėjome.
Dėl kito pusfinalio - gaila serbų. Jie man patinka labiau.
Rytoj bus labai, labai sunku. Įmanoma, bet labai sunku.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Lietuva - JAV žiūrėjimas Londone. Visi atėjusieji tikriausiai tikėjosi patektį į Sports Cafe, kur paprastai transliuojamos krepšinio varžybos. Bet nepatekusieji (o tokių buvo dauguma) tiesiog žiūrėjo lauke per į gatvę nukreiptus televizorius. Bemaž pusė gatvės buvo užblokuota, o praeiviai nesurpato, kas čia dedasi
Comment
Comment