Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

FIBA World Championship 2010

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Pastatė mus į vietą Kad tik vyrams užtektų smarvės rytdienai. Trečia vieta būtų fantastika!

Comment

Parašė WILD_WEST Rodyti pranešimą
      Dėja. Bet bronzą tikrai paimsim
      Labai pritrūko Lino Kleizos... Beje, gal kas nors pasakys kas nutiko su Klimavičium, kad sėdi visą laiką?
      O teisėjai man nevalingai primena PAR futbolo čempionatą, neįskaitytus įvarčius, nematomus kampinius ir t.t. Labai didelį taškų kiekį sukrovė greitos kontraatakos po "atimtų kamuolių"...
      Paskutinis taisė Taiga; 2010.09.11, 20:52.

Comment

Kleiza šiandien buvo kaip nesavas. Matėsi iš veido. Visgi, tikėkimės, kad bronza papuoš rinktinės žaidėjų kaklus.

Comment

Tiesiog Amerikonai buvo visa galva aukštesni, reikia tą pripažinti. Amerikonai ims auksą, niekas jų nesustabdys.

Comment

Parašė Taiga Rodyti pranešimą
            Labai pritrūko Lino Kleizos... Beje, gal kas nors pasakys kas nutiko su Klimavičium, kad sėdi visą laiką?
            O teisėjai man nevalingai primena PAR futbolo čempionatą, neįskaitytus įvarčius, nematomus kampinius ir t.t. Labai didelį taškų kiekį sukrovė greitos kontraatakos po "atimtų kamuolių"...
            Klimavičius psichologiškai nepasiruošęs. Dar per mačą su ispanais antro kėlinio pabaigoj kai prasileido du taškus kažką bandė tarpusavy aiškintis su kitu žaidėju, tai Kemzūra turėjo raminti, kad: "jau nuvažiavo". O šiandien irgi labai jau intensyviai pergyveno. Esmė, kad Duranto neuždengė. Belieka tikėtis, kad finale laimės serbai arba turkai.

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
              Esmė, kad Duranto neuždengė.
              Atsiprašant ^#%%#^% tu uždengsi, jei meta atsilošęs, krisdamas, pastumtas, per rankas ir pataiko, o tai yra ne išimtis o tendencija?...

Comment

Gaila, kad vyrams taip nesisekė. Bet ką padarysi - mes esam Top4 ir tai tikriausiai yra virš daugumos iš jūsų išankstinių lūkėsčių. Ryt paimsim bronzą tikrai

O apie teisėją tai išvis patylių. Stebiuosi kaip mūsų sirgaliai jo neapmėtė monetom ir žiebtuvėliais...

P.S. Liutass dabar tikriausiai šokinėja iš džiaugsmo
                Paskutinis taisė spirit; 2010.09.11, 21:04.
                You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Na, nelaimėjo tai nelaimėjo, menka bėda. Čia gi tik žaidimas. O gal ir gerai kad nelaimėjo - jeigu ketvirtadienį telikai skraidė iš balkonų (keista, kaip dar nieko neužmušė), studentai Saulėtekyje skerdėsi, tai kas būtų daresi, jei šiandien lietuviai būtų laimėję?
                  Snowflakes will attack U <3

Comment

Nusivyliau mūsų rinktine, nes tai ką demonstravo visam čempionate kėlė daugiau vilčių. Dabar supratau, kad ir ji yra riboto meistriškumo, pasirodo mūsiškiam nepavyko suprasti elementarių dalykų..

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
                      Gaila, kad vyrams taip nesisekė. Bet ką padarysi - mes esam Top4 ir tai tikriausiai yra virš daugumos iš jūsų išankstinių lūkėsčių. Ryt paimsim bronzą tikrai

O apie teisėją tai išvis patylių. Stebiuosi kaip mūsų sirgaliai jo neapmėtė monetom ir žiebtuvėliais...

P.S. Liutass dabar tikriausiai šokinėja iš džiaugsmo
                      Liutass dabar važinėja su savo "Bemwu" po Kauną su USA vėliavom... Sveikinu Liutass...
                      Aš tikrai myliu Lietuvą!

Comment

Nenuleidžiam galvos, net jeigu mums nesiseka, aštuoniuose pusfinaliuose iš eilės..
                        http://m.lrytas.lt/-1308629241130735...ms-belieka.htm

Comment

Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
                          Nusivyliau mūsų rinktine, nes tai ką demonstravo visam čempionate kėlė daugiau vilčių. Dabar supratau, kad ir ji yra riboto meistriškumo, pasirodo mūsiškiam nepavyko suprasti elementarių dalykų..
                          Tiek tu ir sergi už Lietuvą. Šlykštu nuo tokių "sirgalių", kurie šildosi tik prie pergalių, o vos pralaimėjus "nusivyliau, žinojau, riboti, nieko verti"
                          http://m.lrytas.lt/-1308629241130735...ms-belieka.htm

Comment

Klausimas: cia bauda ar ne? As nelabai nusimanau apie visas taisykles, manau ,kad bauda...teisejai sako ,kad ne...

Roberto Dackaus nuotauka.
                            KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

Comment

Parašė music Rodyti pranešimą
                              Tiek tu ir sergi už Lietuvą. Šlykštu nuo tokių "sirgalių", kurie šildosi tik prie pergalių, o vos pralaimėjus "nusivyliau, žinojau, riboti, nieko verti"
                              Patikėk sergu pakankamai ir dar daugiau nei tu. Va, toki "sirgaliai" kaip tu, tai kažin ar gali sirgaliumi save vadint, nes ar komanda laimi ar pralaimi tau dzin. O man gaila ,kad pralaimėjo, tikėjausi, kad jie gali įveikt JAV.

Comment

Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
                                Dėl ko čia nusivilt? LT rinktinė sudaryta iš žaidėjų, dauguma kurių savo klubuose nepatenka į starinius penketus, žaidė prieš NBA žvaigždes. Vistiek šaunuoliai, kad ir tiek pasiekė. Ar mažai mums užimti 3 vietą pasaulyje?
                                Aš tikrai myliu Lietuvą!

Comment

Šūdas ir tiek. Turėjome mes daužyt jiems per rankas, ypač Durantui. Išvesti juos iš pusiausvyros! O gavosi atvirkščiai... Križevskis - geras treneris, jis suprato, kad Lietuva galbūt pats pavojingiausias varžovas. Rungtynes pralaimėjo Kemzūra. Reikia tą pripažinti. Tai sakau su pagarba jam, tiesiog yra kaip yra.
                                  Bet visiems vyrams už kovą - didelė pagarba! Lauksim bronzos rytoj.

Comment

Teisėjai, kur galėjo javam neskirti pražangos, ten neskyrė. Kur mum galėjo - ten skyrė.

Ir beje, jeigu ką, prašau ant mano Čangutės nestumti. Aš savo šunį auginu patriotiškai. O kas žino - gal ji nutarė būti filosofiška, ir "suėsti" pralaimėjusią komandą, o tiksliau, jos, chm, dešrą.

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
                                      Šūdas ir tiek. Turėjome mes daužyt jiems per rankas, ypač Durantui. Išvesti juos iš pusiausvyros! O gavosi atvirkščiai... Križevskis - geras treneris, jis suprato, kad Lietuva galbūt pats pavojingiausias varžovas. Rungtynes pralaimėjo Kemzūra. Reikia tą pripažinti. Tai sakau su pagarba jam, tiesiog yra kaip yra.
                                      Bet visiems vyrams už kovą - didelė pagarba! Lauksim bronzos rytoj.
                                      Tai man atrodo, kad taip ir darė tuose epizoduose, kuriuose spėjo daužyti per rankas. O kuriuose nespėjo, buvo 2 taškai + pražanga. Tai manau, kad neverta buvo rizikuot. Jie tiesiog buvo greitesni...
                                      Aš tikrai myliu Lietuvą!

Comment

Parašė le bronius Rodyti pranešimą
                                        Dėl ko čia nusivilt? LT rinktinė sudaryta iš žaidėjų, dauguma kurių savo klubuose nepatenka į starinius penketus, žaidė prieš NBA žvaigždes. Vistiek šaunuoliai, kad ir tiek pasiekė. Ar mažai mums užimti 3 vietą pasaulyje?
                                        Sakyt, kad ko čia nusivilt, nes žaidėjai ir taip lėvi, tai atsiprašau.. Aš mačiau ką jie sugeba per rungtynes su Ispanija, Argentina ir kitomis rinktinėmis, mačiau kaip šiandien iš visų jėgų bandė atsikovot pranašumą dėl to jiems jaučiu didžiulę pagarbą. Lietuva yra krepšinio valstybė dėl to jiems turi keliami tik aukščiausi reikalavimai. Mes turi vienas giliausių krepšinio tradicijų pasaulyje. Aš tikrai nenusisukau nuo rinktinės, rytoj, lygiai taip pat kaip ir šiandien, nuo pat pirmos iki paskutinės minutės stebėsiu jų rungtynes ir tikėsiu, kad mes esam pajėgūs iškovot trečią vietą.

Comment

Parašė le bronius Rodyti pranešimą
                                          Tai man atrodo, kad taip ir darė tuose epizoduose, kuriuose spėjo daužyti per rankas. O kuriuose nespėjo, buvo 2 taškai + pražanga. Tai manau, kad neverta buvo rizikuot. Jie tiesiog buvo greitesni...
                                          Durantui turėjo būti atimta galimybė mesti iš principo. Bauda tik priimant kaumuolį.
                                          Ar ne akivaizdu, kad amerikiečiai žaidė tą žaidimą, kurį turėjome žaisti mes?

Comment

Working...
                                          X