Parašė Magician
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
FIBA World Championship 2010
Collapse
X
-
Jau kad su emocijom problemų neturi, aš nepasakyčiau. Tik gaila, kad jiems teisėjai visgi, dažnokai padeda. Taip, taiklumo reikia. Tačiau dar labai svarbu ir nedaryti klaidų, ir neleisti spurtų bei greitų atakų. Reikia suderinti mūsų užvakarykštį žaidimą su žaidimu mūsų užvakarykščių priešininkų. Pagrindinis iššūkis Kalniečiui. Žiūrėsim...
Comment
-
Parašė dainiauskas Rodyti pranešimąsakyčiau tegu eina per jėga, jei taktiškai neišeina. Ir tas antras epizodas kur Kleizai išmušė man pasirodė ne be pražangos.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Turetu but ganetinai nedrasu dengt Rudy Gay...KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąKleiza nepataiko, bet daug meta. bando kazka amerikonam irodyt. Tai yra negerai. Siaip kyla man klausimas... jei visi zaidzia NBA kur tritaskis gerokai toliau, pataikymai NBA is toli labai neblogi,tai kodel jie prastokai meta tritaskius FIBA turniruose? Tiek olimpinese zaidynese , tiekm pasaulio cempionate neblizga sis statistikos rodiklis, nors logiskai juk turetu but lengviau
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąKleiza nepataiko, bet daug meta. bando kazka amerikonam irodyt. Tai yra negerai. Siaip kyla man klausimas... jei visi zaidzia NBA kur tritaskis gerokai toliau, pataikymai NBA is toli labai neblogi,tai kodel jie prastokai meta tritaskius FIBA turniruose? Tiek olimpinese zaidynese , tiekm pasaulio cempionate neblizga sis statistikos rodiklis, nors logiskai juk turetu but lengviau
Comment
-
Kažko lietuviai ilgokai užsižaidžia su kamuoliu. Paprastai tai baigiasi prarastais kamuoliais. Norėtųsi daugiau greitų prasiveržimų. Bet lengva čia mąstyti, kai jiems reikia tai ir padaryti...I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Na kągi, Lietuva — JAV 74:89
Belieka sulaukti bronzosI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
Comment