Netikiu, kad laimės prieš USA, bet ir taip jau daug pasiekė, o rungtynės su USA bet kokiu atveju turėtų būti labai įdomios.
Neseku temos, kas Liutui atsitiko? Dabartinėj rinktinėj gan daug buvusių Žalgirio žaidėjų (Mačiulis, Jankūnas, Klimavičius, Kalnietis), net keista, kad Liutas taip jos nemėgsta.
Ne, ne rinktinė, tik šiaip būrelis vaikų, kurie prieš 7 iš eilės komandas laimėjo ir pateko tarp 4 stipriausių pasaulyje, ko negalima būtų pasakyti apie žalgirio klubą, kuris net ir su biudžeto bei romanovo pinigais neprisiperka tiek legionierių, kad kada nors patektų į top 4
Netikiu, kad laimės prieš USA, bet ir taip jau daug pasiekė, o rungtynės su USA bet kokiu atveju turėtų būti labai įdomios.
Neseku temos, kas Liutui atsitiko? Dabartinėj rinktinėj gan daug buvusių Žalgirio žaidėjų (Mačiulis, Jankūnas, Klimavičius, Kalnietis), net keista, kad Liutas taip jos nemėgsta.
Man uztenka vieno ryziko ir pikul
When a man lies, he murders some part of the world
Neįtikėtina, kaip galima sirgti už USA DD vien jau dėl Rudy Gay man tai totali besmegenių rinktinė, su kažkokiu nenusisekusiu treneriu sapaliojančiu nesąmones...
Comment