Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

FIBA World Championship 2010

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Ryt reikia laimėti bet kokia kaina, jei reikės, net išbarškint porą priekinių dantų Skolai. Kitaip vėl teks į ispanų rožas žiūrėti.

Comment

Jooo turkai tai įspūdingai atrodo.. 95-68 sumindė slovėnus...

Comment

Nejaugi prancūzus vėl eliminavo būsimieji čempionai?.. Įsivaizduoju: Lietuva pusfinalyje sensacingai nugali JAV, o po to finale pralaimi Turkijai .

Comment

Parašė Franas Rodyti pranešimą
          Įsivaizduoju: Lietuva pusfinalyje sensacingai nugali JAV, o po to finale pralaimi Turkijai .
          Aš visai dėl to neužpykčiau

Comment

Parašė Big Cat Rodyti pranešimą
            Aš visai dėl to neužpykčiau
            Užtai kebabai sprogtų iš pasipūtimo .

Comment

Jei rimtai, rytoj su tradicine bloga pradžia net neverta svajoti apie pergalę. Argentina - labai galinga komanda.

Comment

Comment

na ką, tokia jau šiandien diena...ketvirtfinalis, Argentina...labai jau panižo sąžinę anksčiau sužinot kas laimės? Pasigaves pastarųjų laikų populiarų būdą paklausiau...savo katino )) ir štai ką Kitas man pasakė...

Comment

Parašė boo Rodyti pranešimą
                    na ką, tokia jau šiandien diena...ketvirtfinalis, Argentina...labai jau panižo sąžinę anksčiau sužinot kas laimės? Pasigaves pastarųjų laikų populiarų būdą paklausiau...savo katino )) ir štai ką Kitas man pasakė...
                    Youtube video
                    Šiek tiek pakeičiau...

Mauzeris: Sūrski, nori nenori, bet turim paprognozuoti, kas gausis su Lietuvos krepšiniu Turkijoje.

Sūrskis: Tai Garastas sakė, kad nesvarbu, kaip mes sužaisim.

Mauzeris: Tai Garastui gal ir nesvarbu, bet man įdomu, kurią vietą užims Lietuva. Aš net lošimų bendrovėje pastačiau tam tikrą sumą.

Sūrskis: O va čia be reikalo. Aš, žinokit, taip tiksliai prognozuoju varžybų rezultatus kaip aštuonkojis iš Vokietijos, žirafa iš Kauno, boo katinas ir Mumis Trolis iš Suomijos kartu sudėjus.

Mauzeris: Kaip? Prognozuojat kaip tas boo katinas ant maisto?

Sūrskis: Būtent. Prieš rungtynes su Kinija pasidėjau dvi pietų lėkštes. Viena – su nelukštentų ryžių koše ant vandens, be druskos. Ten įsmeigiau Kinijos vėliavėlę. Kita lėkštė – karbonadas su baravykų padažu, pagardintas kaparėliais, su bulve, pakepta folijoje, pagardinta raudoname vyne karamelizuotais svogūnais. Čia šalia lėkštės padėjau Lietuvos vėliavėlę, nes nesinori karbonado badyti.

Mauzeris: Ir ką pasirinkot, gerbiamas orakule Sūrski?

Sūrskis: Daug nesilaužiau. Sakau, laimės Lietuva ir ėmiausi karbonado.

Mauzeris: Bet Lietuva tik vos vos 11 taškų telaimėjo.

Sūrskis: Tai karbonadą aš irgi vos vos suvalgiau. Bet prognozė tiksli.

Mauzeris: Vat įdomu, kaip seksis lietuviams su argentiniečiais?

Sūrskis: Žinot, gal jūs atsiimkit pinigus iš lošimų bendrovės, už tuos pinigus man paruoškit dvi lėkštes prabangaus ėdalo, aš jums atspėsiu 100 proc.

Mauzeris: O jeigu prašausit?

Sūrskis: Tai būsim bent pavalgę, o tai dabar jūs lošimų bendrovę ir boo katiną šeriat...
                    I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
                    Parama Siaurojo geležinkelio klubui

Comment

Šiandien užmačiau

gera gyventi gerai

Comment

Tai ką, panašu, kad baigiasi Lietuvai Pasaulio čempionatas.

Comment

Taip pat kaip baigias visom kitom salim. Kad ir siandien pralaimim, varzybos tesis iki savaitgalio. Juk bus zaidziama del 5-8 vietu. Nebent ispindeje lietuviai mano, kad visos kitos vietos apart pirmu triju yra nesvarbios.
                          Paskutinis taisė taspac; 2010.09.09, 14:00.

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                            Tą žadėjai ir po grupių varžybų
                            Flickr

Comment

Aš manau, kad Lietuva bent jau galingai pasispardys prieš Argentiną tai tikrai, gal net, kaip Kleiza sakė, atsirevanšuosim už Olimpines. To ir palinkėkim
                              http://www.efoto.lt/user/29794/nuotraukos

Comment

Čempionatas baigias rugsėjo 12, šiaip jau...

Comment

Neprisimenu kada buciau sirges uz serbus. Taciau vakar nuosirdziai tai dariau. Puiki komanda, jauna komanda, uztikrinta ir subalansuota komanda. Treneris Ivkovicius - super pedagogas, tikras strategas. Po ne visai sekmingp darbo su CASKu galvojau kad Duda jau issikvepes. Taciau ne. Visiems parode kaip reikia dirbti.
                                  Siandien musu laukia labai sunkios rungtynes. Argentina - smarkiai pavojingas varzovas. Brandi, labai susizaidusi komanda. Jei zaisime greitai ir gerai pataikysime turim sansu. Scola, Oberto, Delfino, Prigioni - daugiau klaustuku nei atsakymu. Atsarginiai pietieciu irgi labai patyre, uzsigrudine.
                                  Sekmes musu vyrams. Blaivios galvos Kestuciui ir geros pradzios visai komandai.

Comment

Parašė boo Rodyti pranešimą
                                    Čempionatas baigias rugsėjo 12, šiaip jau...
                                    Kalbu tik apie Lietuva.

Comment

Kalbu tik apie Lietuva.
                                      Still... net ir pralaimejimo atveju, Lietuva niekur nevaziuos ir toliau kovos del 5-8 vietu.

Comment

Oi Jonai Jonai ) per daug pas tave pesimizmo, tuo galėjom jau ir seniau įsitikinti.
                                        Proud to be lithuanian.

Comment

Man kažkodėl šviečiasi, kad šiandienos pergalė gali būti paskutinė
                                          grynas pesimistas BET.. kaip ir pirmoji tavo prognozė, šita taip pat neišsipildys
                                          Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk

Comment

Working...
                                          X