Ir? Nejaugi gyvenime nebūna patiems, jog tenka slėpti tiesą, o ir tokie pamąstymai yra tik spėliojimai.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
FIBA World Championship 2010
Collapse
X
-
kaip ten bebūtų, aš manau, jog rinktinėj turi žaisti tie , kas tuo metu yra geriausi...neriklausomai nuo amžiaus, nuopelnų, ale sirgalių požiūrio ir nuomonių...trenerių štaboužduotis yra sukviesti geriausiu, sutiks jie ar ne, jau kitas reikalas. Visiška nesamonė, kad broliai nebetempia iki rinktinės lygio. Savo sugebėjimais jie tikrai šiemetinės rinktinės susilpninę nebūtų. Tiesiog visur ir visada yra tam tikri niuansai. Tas pats Šiška tikrai lips prie rinktinės dar ne vienerius metus, ir jei kitais metais parodys norą žaist, bus tik pliusas, tegu ir vieniems metams. Bet kokiu atveju garantuotai su rinktine liks tiek trenerių štabas, tiek šios rinktinės pagrindas. Ir jei senukai nebegryš, jiem tik nusilenksiu ir pasakysiu - ačiū
Comment
-
Parašė boo Rodyti pranešimąkaip ten bebūtų, aš manau, jog rinktinėj turi žaisti tie , kas tuo metu yra geriausi...neriklausomai nuo amžiaus, nuopelnų, ale sirgalių požiūrio ir nuomonių...trenerių štaboužduotis yra sukviesti geriausiu, sutiks jie ar ne, jau kitas reikalas. Visiška nesamonė, kad broliai nebetempia iki rinktinės lygio. Savo sugebėjimais jie tikrai šiemetinės rinktinės susilpninę nebūtų. Tiesiog visur ir visada yra tam tikri niuansai. Tas pats Šiška tikrai lips prie rinktinės dar ne vienerius metus, ir jei kitais metais parodys norą žaist, bus tik pliusas, tegu ir vieniems metams. Bet kokiu atveju garantuotai su rinktine liks tiek trenerių štabas, tiek šios rinktinės pagrindas. Ir jei senukai nebegryš, jiem tik nusilenksiu ir pasakysiu - ačiū
Comment
-
Rusija — Naujoji Zelandija 78:56
NZ kovojo kaip lygus su lygiu tik pirmus du kėlinius...
Dabar rusai ruošiasi kovai su amerikiečiais?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Big Cat Rodyti pranešimąAš galvoju, jog kuo Rusija bus lengvesnis varžovas JAV, tuo Lietuvai tik geriau. Žinoma, jeigu mes sugebėsime daeiti iki JAV. Nes silpni varžovai užliūliuotų JAV žaidėjų budrumą, gal pradėtų atsainiai ruoštis rungtynėms su LietuvaI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąTai aišku kodėl sulaukia kritikos. Todėl kad reikia normaliai ir atvirai pasakyti, pvz. "Visada noriu žaisti rinktinėje, bet šiuo metu esu nepasiruošęs fiziškai ar psichologiškai. Būsiu laimingas, jei mane pakvies kitais metais". O daugelis jų pradeda slėpti tikras priežastis, atsiranda visokios versijos, istorijos, pasakos..
Comment
-
Parašė TH1 Rodyti pranešimąCia tokie krepsinio asai kaip tamsta prisigalvoja visokiu pasaku ir istoriju.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąGeras šachmatininkas mąsto bent dviem ėjimais į priekį. Manau, kad bent jau treneriai privalo galvoti ir apie pusfinalio rungtynes.
Comment
Comment