kaip ten bebūtų, aš manau, jog rinktinėj turi žaisti tie , kas tuo metu yra geriausi...neriklausomai nuo amžiaus, nuopelnų, ale sirgalių požiūrio ir nuomonių...trenerių štaboužduotis yra sukviesti geriausiu, sutiks jie ar ne, jau kitas reikalas. Visiška nesamonė, kad broliai nebetempia iki rinktinės lygio. Savo sugebėjimais jie tikrai šiemetinės rinktinės susilpninę nebūtų. Tiesiog visur ir visada yra tam tikri niuansai. Tas pats Šiška tikrai lips prie rinktinės dar ne vienerius metus, ir jei kitais metais parodys norą žaist, bus tik pliusas, tegu ir vieniems metams. Bet kokiu atveju garantuotai su rinktine liks tiek trenerių štabas, tiek šios rinktinės pagrindas. Ir jei senukai nebegryš, jiem tik nusilenksiu ir pasakysiu - ačiū
kaip ten bebūtų, aš manau, jog rinktinėj turi žaisti tie , kas tuo metu yra geriausi...neriklausomai nuo amžiaus, nuopelnų, ale sirgalių požiūrio ir nuomonių...trenerių štaboužduotis yra sukviesti geriausiu, sutiks jie ar ne, jau kitas reikalas. Visiška nesamonė, kad broliai nebetempia iki rinktinės lygio. Savo sugebėjimais jie tikrai šiemetinės rinktinės susilpninę nebūtų. Tiesiog visur ir visada yra tam tikri niuansai. Tas pats Šiška tikrai lips prie rinktinės dar ne vienerius metus, ir jei kitais metais parodys norą žaist, bus tik pliusas, tegu ir vieniems metams. Bet kokiu atveju garantuotai su rinktine liks tiek trenerių štabas, tiek šios rinktinės pagrindas. Ir jei senukai nebegryš, jiem tik nusilenksiu ir pasakysiu - ačiū
Tu esi visiškai teisus, kad nei broliai nei šiška nesusilpnintų rinktinės, tačiau gal reiktų žiūrėt į ateitį? Jei ši rinktinė pasirodys neblogai, kas kol kas sekasi, gal reiktų jos pagrindą išlaikyti ateity? Praeitais metais pasirodėme nekaip, neaišku ar dėl žaidėjų ar trenerių štabo, tačiau su tais žaidėjais, kurių daugumos čia nėra.
Aš galvoju, jog kuo Rusija bus lengvesnis varžovas JAV, tuo Lietuvai tik geriau. Žinoma, jeigu mes sugebėsime daeiti iki JAV. Nes silpni varžovai užliūliuotų JAV žaidėjų budrumą, gal pradėtų atsainiai ruoštis rungtynėms su Lietuva
Aš galvoju, jog kuo Rusija bus lengvesnis varžovas JAV, tuo Lietuvai tik geriau. Žinoma, jeigu mes sugebėsime daeiti iki JAV. Nes silpni varžovai užliūliuotų JAV žaidėjų budrumą, gal pradėtų atsainiai ruoštis rungtynėms su Lietuva
Prieš tai dar reikės susikauti su Argentinos-Brazilijos rungtynių nugalėtoja. Aš kaip tik tikiuosi, kad tose rungtynėse prireiks net pratęsimo, ir varžovai nespės tinkamai atsigauti Juolab Lietuva-Kinija pirmos žaidžia
Tai aišku kodėl sulaukia kritikos. Todėl kad reikia normaliai ir atvirai pasakyti, pvz. "Visada noriu žaisti rinktinėje, bet šiuo metu esu nepasiruošęs fiziškai ar psichologiškai. Būsiu laimingas, jei mane pakvies kitais metais". O daugelis jų pradeda slėpti tikras priežastis, atsiranda visokios versijos, istorijos, pasakos.
Cia tokie krepsinio asai kaip tamsta prisigalvoja visokiu pasaku ir istoriju.
Pradėjus galvoti apie pusfinalį (kuriame taip pat neaišku su kuo žaistume, jei patektume) tikrai praloštumėm tada jei ne aštuntfinalyje, tai ketvirfinalyje.
Comment