Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
FIBA World Championship 2010
Collapse
X
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąGaila, kad realiai galėsime pakovoti tik dėl bronzosBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė Chixx Rodyti pranešimątik nereikia. USA nėra neįveikiama komanda
Tai kodėl krepšinio grandų užduotis mūsų rinktinei - patekti į aštuntuką?
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąAš nieko prieš, gink Dieve
Tai kodėl krepšinio grandų užduotis mūsų rinktinei - patekti į aštuntuką?Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Geras straipsniukas ir labai geras Jono požiūris į rinktinę ir jos ateitį:
J.Mačiulis: mes esame Lietuvos krepšinio ateitis
Jau dabar kyla klausimas, kokia šios sudėties rinktinės ateitis? Ar ji bus išlaikyta?
„Aš nežinau, kas gali atsitikti, kad šios sudėties rinktinė neišsilaikytų kartu. Viską spręs treneriai. Nežinau, gal kitais metais norės tie... dinozaurai grįžti (juokiasi) senieji. Priklausys nuo to, kokią treneriai norės matyti rinktinę. Aš nemanau, kad čia konfliktas būtų. Viską mes suprantame, kad taip gali atsitikti, bet gal tai bus truputėli nesąžininga. Juk reikia žiūrėti į ateitį. Jei jie grįš vieneriems metams, o po to vėl pasakys „ne“, tai čia būtų nesuprantamas pačios federacijos ir trenerių požiūris į ateitį. Nes vis tiek ateitis esame mes“, – pranašavo J. Mačiulis.
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąVyrai įrodė, kad nori ir gali žaisti. Viskas. Apsieisime mes ir be visokių Jasikevičių. Kalnas - vyras, kasmet į rinktinę važiuodavo. Kaip ir dauguma kitų. Dar tik pridėti Brolius, sustiprinti priekį, ir 2011 - "This War Is Ours!".
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąatsisakei žaisti už rinktinę be pateisinamos priežasties (o tai gali būti tik rimta trauma) - laisvas visiems laikams.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąNereikia jau jokių brolių. Turime Valančiūną su Motiejūnu.
Comment
-
Parašė Big Cat Rodyti pranešimąAš taip galvoju, kad realiai iš senių galėtų prisijungti dar trys žaidėjai, t.y. jie patys norėtų prisijungti, Broliai bei Petravičius. O dėl Kaukėno, Jasikevičiaus - tai manau, ir patys nenorės. Apie kokį Songailą, Šiškauską ar Ilgauską apskritai nekalbu.
Comment
-
Reliai tiek Broliai, tiek Petruškevičius mums labai praverstų rinktinėje. Nes rimtos pamainos Javtokui dar neturime. Brolių tikrai nekaltinčiau silpna psichologija, Lenkijoje buvo visiškai uždengtas mūsų Mažutis bei Jomantas, kurie turėjo perduoti kamuolį aukštaūgiams baudos aikštelėje, bet perduoti nepajėgdavo Ne Brolių vaidmuo veržtis nuo tritaškio linijos. Bet dalykas yra tas, kad jau reikia pradėti jaunuosius krepšininkus ruošti ir jiems duoti šansą. Dabar idealios tam sąlygos. Net jeigu šiuo metu ir neturime lygiaverčios pamainos Javtokui, manau, vis tiek turime duoti šansą jauniesiems (Valančiūnui, Motiejūnui, Andriuškevičiui), nes tik įveikdami sunkumus jie tobulės ir bus Lietuvos krepšinio ateitis.
Comment
-
Parašė yeah#7 Rodyti pranešimąBaugu skaityti kaip jūs atsiliepiate apie senuosius žaidėjus, kurie ne vieną svarbią pergalę yra pasiekę. Taip, pats jų rinktinėje matyti nebenorėčiau, bet taip kalbėti tikrai nederėtų.
Comment
-
Parašė yeah#7 Rodyti pranešimąTai taip, bet kiek jie kritikos sulaukia, jog dėl "neaiškių" priežasčių negali dalyvauti, sudrabsto purvais ir tiek. Pavyzdžiui tokį Jasikevičių aš ir po 20 metų norėčiau matyti rinktinėje, nes jo talentas neeilinis.
Comment
Comment