Dėl Vokiečių tai gerai, bet dėl Ispanų... Tikiuosi suklydo
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pasaulio futbolo čempionatas WC 2010
Collapse
X
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąVietoje to kad aptarinėti taktinius trenerio sprendimus, šnekate belia ką apie kažkokį padarą
Comment
-
Parašė qwe Rodyti pranešimąO tavo šis postas irgi taktikas aptarinėja?
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąTai kad nėr su kuo čia net pašnekėt ...Visiems rūpi tik Paulis...
Man va dabar pvz įdomu ar tarkim vokiečiai ras savyje jėgų žaisti dėl 3 vietos su tokiu pat užsidegimu kaip, kad kovėsi prieš anglus ir argentiniečius? Ir ką leis šalia vilos? pedro, gailintį perdavimų ar torresą. O gal kitų variantų?
Comment
-
Parašė qwe Rodyti pranešimą
Man va dabar pvz įdomu ar tarkim vokiečiai ras savyje jėgų žaisti dėl 3 vietos su tokiu pat užsidegimu kaip, kad kovėsi prieš anglus ir argentiniečius? Ir ką leis šalia vilos? pedro, gailintį perdavimų ar torresą. O gal kitų variantų?
Ispanai galėtų žaisti su 5 saugais: kamuolio burtininkai Xavi, Iniesta, ir Fabregasas su atraminiais Xabi Alonso ir Busquetsu.
Comment
-
Nereikia dėl vieno epizodo vadint Pedro gailinčiu perdavimo. Taip, tame epizode jis suklydo. Tai buvo pamoka jaunam žaidėjui, ją jis manau išmoko.
Nemanau, kad finalui Del Bosque rinksis nepatikrintą taktiką. O kadangi komanda su Pedro žaidžia geriau, nei komanda su Torresu, manau ispanai išeis tokios pačios sudėties kaip ir pusfinalyje.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė Franas Rodyti pranešimąMan atrodo, kad trečios vietos Urugvajus nori labiau. Vokiečiau svajoję apie Welt Pokal gavo nokdauną, bet gal atsigaus?..
Ispanai galėtų žaisti su 5 saugais: kamuolio burtininkai Xavi, Iniesta, ir Fabregasas su atraminiais Xabi Alonso ir Busquetsu.
Tą aštunkoji tik dbr per teliką pamačiau. Bet tai kai pagalvoji, kokie visi įdomus ir kvailoki, kad žiūri ir skaito, ką tas padaras padarysYou've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąKaip Arsenal fanui man lieka nesuprantama, kodėl jis gauna tik epizodiškai žaisti. Nors gyrė visi žurnalistai jį po ketvirtfinalio mačo. Bet tenka pripažinti, kad sunku tikėtis taktinių pakeitimų, kai laimėjo pusfinalyje su tokia sudėtimi... Torres tikrai neleis, spėju tik vienas variantas, kad gali būti Pedro pakeistas į Fabregas. To labai norėčiau, nors mažai šansų. Skaičiavau Barcos žaidėjus, tai net baisu pasidarė, keik jų daug lošiaGot sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Singapūro papūga pranašauja, kad pasaulio futbolo čempionatą laimės olandai
Dvikova: aštuonkojis prieš papūgą.
(ar aš vienas pastebėjau, kad ji renkasi tai, kas jai iš dešinės? :/ )
Comment
-
Nyderlandai nugalės Ispaniją, pranašauja olandams palanki estų šimpanzė ir laukinė kiaulė
http://www.15min.lt/naujiena/futbolo...ule-228-106781
Paulio ir papugajaus konkurentai nesnaudžia O jei rimtai tai man šitie speliojimai jau tampa panašūs į cirką ir bandymą pasireklamuoti. Mano katinai irgi gali "iš lempos" parodyti kas laimės - imkit jais ir tikėkit
Comment
-
Vokiečių niekada nepalaikiau, bet šiemet jie mane nustebino visai kitokiu - kas jiems niekada nebuvo būdinga - improvizaciniu žaidimu. Įtariu kaltas "internacionalas" gerąja prasme.
Šiandien sirgau už Urugvajaus rinktinę, kuri mane sužavėjo nuo pat pirmų rungtynių. O kai sužinojau, kad ši šalis buvo Argentinos "provincija" ir dar 3,5 mln. gyventojų (kaip mes) dydžio pabandžiau įsivaizduoti, kas būtų vykę Lietuvoje jei ten būtų žaidę mūsiškiai. Man asmeniškai Forlanas geriausias šio čempionato futbolininkas ir jo įvarčiai buvo fantastiškai gražūs...
/\ O, velnias, pakliuvauPaskutinis taisė Vakaris; 2010.07.11, 00:13.
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąSirgti už tuos, kurie kojos kaulus laužo? Urugvajaus tradicijos nepasikeitė, toks pats žaidimas kaip ir Japonijoje/Korėjoje. Gražiai į kojas, jei galima...
Čia susumuojant , visas rungtynes kurias teko stebėti su Urugvajumi.
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąO aš nuėjau, ir paklausiau savo karvės. Aš irgi ne blogesnis. Ta pasakė "mū", į manę įtariai pasižiūrėjo, ir nubinzdino kur sau.
...Olandai.
Comment
Comment