F*** YEAAHHH! Vienas prieš kokius 50 draugų brazilfanių! Švenčiu! YEAAAAAAAAAAH! [Olandijos wallpaperis trim savaitėm]
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pasaulio futbolo čempionatas WC 2010
Collapse
X
-
Bet huntelaras tai loxas... pačiam gale nesugebėt atiduot paso kai tryse prieš vartininką liko??? karštos rungtynės buvo.. emocijos emocijos... žiauriai gera diena
ir dar truputėlį įdomu kodėl teisėjas taip atlaidžiai žiūrėjo į robinho pasidraskymus ir putojimasį? geltona kaip minimum turėjo būti mano nuomone... o jei ne pasaulio čempas, o paprastos rungtynės vyktų, tai dar ir į snukį būtų gavęs jaučiu...Paskutinis taisė qwe; 2010.07.02, 19:09.
Comment
-
Nuo pradžių sergu už Olandiją tai mano namuose šiandien šventė Kaip to trečio įvarčio nesugebėjo jie įmušti tai aš irgi nesupratau. Ne tik, kad nesugebėjo įmušti, bet net nesugebėjo mušti. Kažkoks nesusipratimas. Gerai, kad gerai baigėsiYou have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąNuo pradžių sergu už Olandiją tai mano namuose šiandien šventė Kaip to trečio įvarčio nesugebėjo jie įmušti tai aš irgi nesupratau. Ne tik, kad nesugebėjo įmušti, bet net nesugebėjo mušti. Kažkoks nesusipratimas. Gerai, kad gerai baigėsi
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąKaip džiugu, kad olandai laimėjo.
Belieka, kad ryt laimėtų vokiečiai ir turėsim garantuotai Europietišką finalą.
Comment
-
Parašė Franas Rodyti pranešimąVakar Dievas panorėjo, kad laimėtų Urugvajus. Tikiuosi šiandien jis padės Argentinai .
Comment
Comment