Labai geras pastebėjimas. Jei ne "an die Memel", tai, ko gero, ir šiandien būtume eilinė nubomžėjusi Rusijos provincija. Gaila, kad ne "an die Vilna" ir kad ne ligi šiolei. Mažiau vargų būtų mūsų žemelėj. O ir futbolo komandą puikią turėtume... nereiktų dabar "svetimų" vokiečių palaikyti.
Labai geras pastebėjimas. Jei ne "an die Memel", tai, ko gero, ir šiandien būtume eilinė nubomžėjusi Rusijos provincija. Gaila, kad ne "an die Vilna" ir kad ne ligi šiolei.
O aš už anglus, nors pripažįstu, kad po 90min. rungtynių geriausiu atveju bus lygiosios
Kas dar už anglus?
Aš tradiciškai palaikysiu anglus, tačiau dabartinė vokiečių rinktinė atrodo tikrai patraukliai, ir manęs per daug nenuliūdins netgi jų pergalė. Bet kokiu atveju, didžiausias viltis šiemet (ir visados) sieju su Oranje
Na, aš irgi dedu viltis į Olandus, kad jie iš Europiečių gali toli eiti. Ir būtent dėl to, kad dabar neatrodo stipriai. Nes anksčiau būdavo, jog super Dievai, visus nušluoja, visi Olandus jau ant pjedės stalo stato, o išeina iš grupės ir gauna į kaulus. Tai gal dabar specialiai pakeitė strategija, po truputį įgauna formą, ir geriausios formos bus per atsakingiausius mačus, o ne pradžioje - kada tokios formos visai nereikia. Beje, komentatoriai per vakarykštes varžybas tą patį sakė - "Olandai suteikia vilčių, nes dar gerai nežaidžia".
O tai kas brendžiui belieka? Kai į vartus pataikyt nesugeba, tai ir kamuolys pasidaro blogas, o čia dar matai čiliečiai tokiai žvaigždei nepasitraukia iš kelio, tai tenka vaidint kaip aktoriui iš sudegusio teatro... Galėtu jis kartu su makarončiku de rossi'u parašyt apie tai knygą, tarkim "2010 pietų afrika. kaip man kojas pakirto"
Aktorių čempionatas, laimei du dramos būrelius suvedė aštuntfinalis. Jei, pavyzdžiui, slovakas su mėsom išlindusiom žaidžia, tai pietietis būtų tris kartus numiręs ir apsiverkųsį išneštų.
Aktorių čempionatas, laimei du dramos būrelius suvedė aštuntfinalis. Jei, pavyzdžiui, slovakas su mėsom išlindusiom žaidžia, tai pietietis būtų tris kartus numiręs ir apsiverkųsį išneštų.
va butent del tokiu momentu ir reikalingi video kartojimai. jei jau nenori Fifa taip ju, tai siulyciau perziurejus vaizdo medziaga po rungtyniu tiesiog suspenduot narus kazkuriam rungtyniu skaiciui.
Ziauru ziuret i ispanus , portugalus ir italus.
KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment