Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Pasaulio futbolo čempionatas WC 2010

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Goallllllllllll....

Comment

Labai savotiška. Du lietuviški TV kanalai tiesiogiai rodo futbolo rungtynes iš to paties čempionato. Nepamenu, kada taip Lietuvoje yra buvę.
      I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
      Parama Siaurojo geležinkelio klubui

Comment

Parašė Big Cat Rodyti pranešimą
        Goallllllllllll....
        Goallllllllllll....
        0:2

Comment

Goallllllllllll....

Comment

Pragaro pasiutpolkė ant prancūzų kapo.

Comment

Žiauriai noriu, kad P.Afrika išeitų į kitą etapą. Dar reikia dviejų įvarčių, kas yra realu.

Comment

Arba to, kad Forlanas su kompanija iš Meksikos vartų padarytų rėtį.

Comment

Nu ką, nepavyko

Comment

Džiugu, kad korėjiečiai išėjo. Reikia, kad futbolas populiarėtų Azijoje.

Beje, tas momentas, kai nigerietis Yakubu neįmušė iš nesaugomų vartų iš kokių 2 metrų, yra tikra mistika... kažkas, ko negalima protu suvokti panašiai, kaip ir to, kodėl įvyko didysis sprogimas
                    http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/foot...tches/match_35
                    Paskutinis taisė John; 2010.06.23, 03:06.

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                      Džiugu, kad korėjiečiai išėjo. Reikia, kad futbolas populiarėtų Azijoje.
                      Kam reikia?
                      Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                        Kam reikia?
                        Mano supratimu, tai geriausias sportas pasaulyje. Kur kas įdomiau, kai pasaulio čempionate varžosi lygiaverčiai varžovai iš visų žemynų, o ne vien Europos ar P.Amerikos. Su Afrika kita istorija. Jie žaisti gali, nori ir moka, bet panašu, kad pagrindinė problema ten yra elementari sporto infrastruktūra ir žemas gyvenimo lygis, ko pasekoje Afrikos futbolas buksuoja, nors potencialas ir milžiniškas.

Comment

Mano supratimu, tai geriausias sportas pasaulyje.
                          Geriausias tuo, kad paremtas atsitiktinumu ir dėl to gerai uždirba visokio plauko bukmekeriai ir pan.?
                          It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Parašė Tomas Rodyti pranešimą
                            Geriausias tuo, kad paremtas atsitiktinumu ir dėl to gerai uždirba visokio plauko bukmekeriai ir pan.?
                            Tiesiog lbiausiai intriguojantis. Komercializmas tikrai užknisa, bet taip jau yra.

Comment

Mano supratimu, tai geriausias sportas pasaulyje. Kur kas įdomiau, kai pasaulio čempionate varžosi lygiaverčiai varžovai iš visų žemynų, o ne vien Europos ar P.Amerikos. Su Afrika kita istorija. Jie žaisti gali, nori ir moka, bet panašu, kad pagrindinė problema ten yra elementari sporto infrastruktūra ir žemas gyvenimo lygis, ko pasekoje Afrikos futbolas buksuoja, nors potencialas ir milžiniškas.
                              Taip, tai daro įtaką, bet ne esminę. Tai sprendžiama per legionierius (rinktinės žaidėjai, žaidžiantys užsienio klubuose).

Comment

Priešingai negu frankai, anglai dar turi šansą - tereikia šiandien patvarkyti slovėnus. Man žiauriai liūdna, nes norėjau, kad jie abu pakliūtų, bet ką dabar...Aš už anglus.

Comment

BUM! Įvartis ne kažin koks, nieko įspūdingo, nieko kieto, bet įvartis yra įvartis. 1-0, anglai priekyje, o tik ką Lampardo bandymas parodė, kad tai gali ir nebūti pabaiga

Comment

Amerikonai skėlė paskutinėm minutėm užuojauta slovėnams...

Comment

America - Fuck Yeah!

P.S. England - Yeah! (be fuck)

Comment

gaila slovėnų
                                        Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk

Comment

Na amerikiečiai žaidė patrauklesnį futbolą, tai kažkaip man ir negaila visai slovėnų

Comment

Working...
                                          X