Parašė mag
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pasaulio futbolo čempionatas WC 2010
Collapse
X
-
Parašė music Rodyti pranešimąNurašysiu kartu su prancūzais. Šios dvi rinktinės yra tiesiog beviltiškos ir labai retai žybteli, kiek čempionatų esu matęs. 1998 veikiau išimtis prancūzams, dabar gali laukti geresnių laikų kelis dešimtmečius kaip kad anglai (gero jiems laukimo toliau ).
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTaip. Nes tai geriausiai mokantis mušti žaidėjas.
Comment
-
Parašė mag Rodyti pranešimąTai joa kaip jis moka smūgiuot geriausiai šiandien ir įrodė ne tik nuo 11m
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąPagal tavo logiką reiktų treneriui jo tada į aikštelę daugiau nebeleist
Comment
-
Parašė mag Rodyti pranešimąNa tikrai nei čia mano logika tokia nei aš taip manau, pagal mano logiką tik ne jam smūgiuot nuo 11 metrų reikėjo ka aš ir rašiau anksčiau, o ir žaidė jis neblogai tik progų neišnaudojo
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąReiktų eiti tau treniruoti Vokietijos rinktinės, jei taip gerai ,,matai'' kada koks žaidėjas gali įmušti arba ne.
Muša pas vokietukus Podolskis arba Šveinis, šį kart matyt Podolskis norėjo įsirašyt dar vieną golą... ir gavosi 0 taškų šitam ture...
Su baime laukiu mačo su negriukais iš Ganos...
Comment
-
Parašė qwe Rodyti pranešimąPala pala, bet tu irgi čia viską labai gerai matai gi... Tu lygiai taip pat sakai, kad jis ir turėjo mušt, nes yra "geriausiai mokantis mušt" tai gal ir tu galėtum vokiečius patreniruot? Tik bijau, kad su tavim net nuo australų būtų gavę malkų...
Muša pas vokietukus Podolskis arba Šveinis, šį kart matyt Podolskis norėjo įsirašyt dar vieną golą... ir gavosi 0 taškų šitam ture...
Su baime laukiu mačo su negriukais iš Ganos...Paskutinis taisė Lettered; 2010.06.19, 11:19.
Comment
-
Parašė Big Cat Rodyti pranešimąOk, pakolekcionuokime čempionato siurprizus:
- Šveicarų pergalė prieš Ispanus;
- Š. Korėjos rungtynės su Brazilija (1:2);
- Meksikos pergalė prieš Prancūziją;
- JAV ir Anglų lygiosios;
- Serbų pergalė prieš Vokiečius;
- JAV ir Slovėnijos lygiosios;
- Anglų ir Alžyro lygiosios.
Geras čempionatas - apie pusė rungtynių vien siurprizai
Comment
-
Parašė Franas Rodyti pranešimąJAV ir Slovėnijos lygiųjų staigmena nelaikyčiau. Nėra Amerika tokia jau galinga.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąVokiečiai mane visiškai nuvylė.
Nejau Serbai tokie stiprūs?It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąTai buvo teisėjo pagaidintos rungtynės. O serbai net turėdami kiekybinę persvarą 3/4 laiko tik per fuksą laimėjo.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąAš laikyčiau, turėjo tą mačą slovėnai laimėti.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąTai buvo teisėjo pagaidintos rungtynės. O serbai net turėdami kiekybinę persvarą 3/4 laiko tik per fuksą laimėjo.
Comment
-
Parašė Franas Rodyti pranešimąJAV ir Slovėnijos lygiųjų staigmena nelaikyčiau. Nėra Amerika tokia jau galinga.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Labai patiko vakar Tomo Langvinio komentavimas per LNK. Neapkrauna tonomis statistikos, bet pats išgyvena tai, kas vyksta aikštėje. Labai gyvas ir protingas komentavimas. Pasirodo jis ne tik tenisą moka puikiai komentuoti.
Kiti kažkaip komentuoja kaip apsnūdę, na Kėsminas aišku profas, bet ir jam ne visada sekasi išlaikyti savo lygį.
Palyginkite Lietuvos komentatorius su Pietų Amerikos
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Paskutinis taisė oranger; 2010.06.19, 12:14.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąPergalė yra pergalė. Įmušė serbai, reiškia jie buvo geresni. Taip pat kaip ir šveičarai. Nesvarbu, kas daugiau smūgiavo į vartus ar kontroliavo kamuolį.
Bet kuriuo atveju vokiečiams šaltas dušas tik į naudą, o serbai tikrai toli neis.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąŽinoma, kad taip. Futbolas apskritai yra fuksų sportas, kur pergalę ar pralaimėjimą gali nulemti viena klaida ar sėkmė. Matyt dėl to ši sporto šaka ir yra tokia populiari, ypač tarp menkesnio išsilavinimo žmonių.
Bet kuriuo atveju vokiečiams šaltas dušas tik į naudą, o serbai tikrai toli neis.
O jei favoritai visada laimėtų prieš autsaiderius, manau futbolo nežiūrėtų net tokie išsilavinę žmonės kaip Tu
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąJei fuksų sportas, iš kur žinai kiek kas eis toli? Serbų rinktinė nėra silpna, pažiūrėk kokiuose klubuose žaidžia žaidėjai. Gali laisvai užimti antrą vietą grupėje.
O jei favoritai visada laimėtų prieš autsaiderius, manau futbolo nežiūrėtų net tokie išsilavinę žmonės kaip Tu
Serbai nėra silpni, nes "kokiuose klubuose žaidžia" o tarkim prancūzų pralaimėjimas mexikai dėsningas, bet juk tu "pažiūrėk kokiuose klubuose žaidžia" prancūzai... o ispanai...
Comment
-
Parašė qwe Rodyti pranešimąTai dabar jau nesuprantu pagal ką tu tą silpnumą-stiprumą matuoji...
Serbai nėra silpni, nes "kokiuose klubuose žaidžia" o tarkim prancūzų pralaimėjimas mexikai dėsningas, bet juk tu "pažiūrėk kokiuose klubuose žaidžia" prancūzai... o ispanai...Paskutinis taisė Lettered; 2010.06.19, 13:01.
Comment
Comment