Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pasaulio futbolo čempionatas WC 2010
Collapse
X
-
tikiuosi kad finale bus Praguay vs Uruguay aišku netikiu kad taip bus, bet norėtusiBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąkažkaip man tai keista skaityti, kai tiek emocijų išliejama, kai laimi kitų šalių rinktinės... džiaugsmai, šventės, fejerverkai... kaži ar už mus kas nors taip džiaugiasi...
Comment
-
Pasirodo pietų Amerikos šalių rinktinės silpnos psichologiškai. Net anglai sugebėjo įmušti bent vieną garbės įvartį, o Argentina antram kėliny atrodė beveik beviltiškai.
Belieka tikėtis, kad vokiečių jaunimas neužmigs ant laurų ir nepradės įsivaiduoti, kad gali užspardyti bet kurį priešininką.Paskutinis taisė Tomas; 2010.07.03, 19:08.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
pasirodo Dievas neserga už ArgentinąBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNeblogas momentas kitoms komandoms pagalvoti apie tai, kas laimi varžybas: milijonines algas gaunantys "superstars" ar mažiau žinomi jauni, bet talentingi, žaidėjai, kurie nori žaisti ir laimėti.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Nerealiai vokiečiai šluoja varžovus. Nemačiau vos vienų jų rungtynių, tų, kurias jie serbam pralošė (neabejoju todėl, kad nepalaikiau jų stebėdamas rungtynes ), o šiaip tai vienas malonumas į juos žiūrėti. Kas toliau, ispanų eilė būti sumindytiems?
P.S. Finalo noriu Vokietija vs Olandija, tikuosi toks ir bus .
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąP.S. Finalo noriu Vokietija vs Olandija, tikuosi toks ir bus .You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė mindakas Rodyti pranešimąDu beprotiškai puikūs vakarai, kai brazilai ir argentiniečiai važiuoja ten, iš kur atsibeldė su savo durnais norais laimėt čempionatą ))
Comment
Comment