Kur gauti greitai Vokietijos marskinelius?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pasaulio futbolo čempionatas WC 2010
Collapse
X
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąNusipirk juodą maikę ir su baltu korektorium ar tiesiog kreida išbrėžk tris adidaso dryžius. Dar galima apsiauti aulinius batus ir užsiauginti ūsus.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąTai tokia turiu, bet šį kartą noriu originalios (ar bent replikos). Gal kas bazėse lankotės ir matėt kažką panašaus?
Comment
-
Parašė Dzipas Rodyti pranešimąO Laisvės al. Adidas parduotuvėje nėra?When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąKur gauti greitai Vokietijos marskinelius?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąKur gauti greitai Vokietijos marskinelius?
http://www.dealextreme.com/search.dx/search.germany
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąKažkaip iš anglų nieko ir nesitikėjau. Amžini nevykėliai pasaulio čempionatuose. Išpūstas bulvarinės spaudos muilo burbulas.Mano galva, jiems trūksta juodadarbių žaidėjų, o ne super-mega žvaigždžių. Aš iš jų visada laukiu aukšto lygio žaidimo, nes juk viena stipriausių lygų pasaulyje turi. Iki praeito EČ ir ispanai tokie pat "draugeliai" buvo. Man kol kas didžiausia staigmena Italų iškritimas. Prancūzams tai galima buvo prognozuoti, bet ne italams. Man žiauriai netikėta buva... Šian tikiuosi nebus staigmenų
You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąTai tokia turiu, bet šį kartą noriu originalios (ar bent replikos). Gal kas bazėse lankotės ir matėt kažką panašaus?You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąŠian tikiuosi nebus staigmenų
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąO aš labai tikiuosi staigmenos iš Slovakijos rinktinės
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąOlandai tai ne italai - su jais gali ir nepasisekti. Nors, kitąvertus, olandai kažkokio super duper žaidimo irgi nedemonstruoja
Comment
-
Parašė e2ards Rodyti pranešimąsiuskis is DX, uztruks iki 2 savaiciu ar is ebay, amazon.co.uk
http://www.dealextreme.com/search.dx/search.germanyWhen a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąjau gavau. Megoje, Winner sport.
Comment
-
Labai geras straipsnis, kurį turėtų perskaityti kiekvienas rimtas Anglijos futbolo sirgalius
World Cup shows England team overrated
http://www.google.com/hostednews/ap/...8W3hQD9GKFH3O0
For England, it has been 44 years — far too long to still believe that it's anything more than a mediocre soccer nation.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąkiek kainavo? ir kokių šalių dar yra?When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąLabai geras straipsnis, kurį turėtų perskaityti kiekvienas rimtas Anglijos futbolo sirgalius
Simpatizuoti - taip. Man pvz. tradiciškai patinka Argentinos, Olandijos, Vokietijos, truputį tos pačios Anglijos ir net Prancūzijos komandos. Nesupykčiau jei čempionatą laimėtų viena iš pirmų 3 išvardintų komandų, bet labai nepergyvensiu jei to nebus.
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
Comment