Džiugu, kad korėjiečiai išėjo. Reikia, kad futbolas populiarėtų Azijoje.
Beje, tas momentas, kai nigerietis Yakubu neįmušė iš nesaugomų vartų iš kokių 2 metrų, yra tikra mistika... kažkas, ko negalima protu suvokti panašiai, kaip ir to, kodėl įvyko didysis sprogimas http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/foot...tches/match_35
Mano supratimu, tai geriausias sportas pasaulyje. Kur kas įdomiau, kai pasaulio čempionate varžosi lygiaverčiai varžovai iš visų žemynų, o ne vien Europos ar P.Amerikos. Su Afrika kita istorija. Jie žaisti gali, nori ir moka, bet panašu, kad pagrindinė problema ten yra elementari sporto infrastruktūra ir žemas gyvenimo lygis, ko pasekoje Afrikos futbolas buksuoja, nors potencialas ir milžiniškas.
Mano supratimu, tai geriausias sportas pasaulyje. Kur kas įdomiau, kai pasaulio čempionate varžosi lygiaverčiai varžovai iš visų žemynų, o ne vien Europos ar P.Amerikos. Su Afrika kita istorija. Jie žaisti gali, nori ir moka, bet panašu, kad pagrindinė problema ten yra elementari sporto infrastruktūra ir žemas gyvenimo lygis, ko pasekoje Afrikos futbolas buksuoja, nors potencialas ir milžiniškas.
Taip, tai daro įtaką, bet ne esminę. Tai sprendžiama per legionierius (rinktinės žaidėjai, žaidžiantys užsienio klubuose).
Priešingai negu frankai, anglai dar turi šansą - tereikia šiandien patvarkyti slovėnus. Man žiauriai liūdna, nes norėjau, kad jie abu pakliūtų, bet ką dabar...Aš už anglus.
BUM! Įvartis ne kažin koks, nieko įspūdingo, nieko kieto, bet įvartis yra įvartis. 1-0, anglai priekyje, o tik ką Lampardo bandymas parodė, kad tai gali ir nebūti pabaiga
Comment