Niekas nieko nebesiūlo, tad susitikimą organizuokim gruodžio 28 dieną 16val., vėluoti galima
Vyks senojo Panevėžio fotografijų peržiūra su diskusijomis.
[QUOTE=arecibo;500888]Planuojat naktinį "pablūdijimą" vidury savaitės ?
Mano pasiūlymas - rinktis savaitgalį per Tris Karalius (01.08-09), šešt. arba sekmadienį.[/QUO
Tinkantis pasiulymas.
Arba, kas gali, drauge sutikti Naujuosius pas ką nors. Puikios tradicijos ir kolektyvo "susicementavimas". Geriau, nei po miesta trintis ir išsiskirstyti. Pradžioje miestas, paskui neformali aplina, diskusijos etc.
Jeigu kolegoms patogiau, galima susitikimą daryti ir kitą dieną, bet tokiu atveju reikia šiandien nuspręsti ką darom: ar susitinkame šiandien galerijoje XX 16 val. ar ne.
Pvz. galime susitikti peržiūrėti fotografijas šiandien minėtoje geriausioje Panevėžio kavinėje ir pagurkšnoti alučio o per tris karalius susitikti vėl...
Tad šiandien 16 val. Galerijoje XX, esančioje Laisvės a. Vyks miestai.net panevėžiečių susitikimas, vėluoti galima, laukiami visi, galintys prisijungti bent pusvalandžiui!!!
Iki! Nepamirškite naudotis VT, o ne nuosavais automobiliais
Jo gaila kad mažai buvo, reikia kitam kartui visų tel. nr. susirinkt, ar kokius kitus kontaktus butų manu lengviau susiorganizuoti. O foto tai tikrai vertos pamatyti, man asmeniškai labiausiai sudomino Panevėžio ortofoto atrodo 1939 metu.
Jo gaila kad mažai buvo, reikia kitam kartui visų tel. nr. susirinkt, ar kokius kitus kontaktus butų manu lengviau susiorganizuoti. O foto tai tikrai vertos pamatyti, man asmeniškai labiausiai sudomino Panevėžio ortofoto atrodo 1939 metu.
Tas Ortofoto yr pas mane darbe (originalas). Yra ir 1934 m. 12 planšetų M 1 : 2500. Galėč prie progos parodyt
Comment