Parašė arecibo
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Fotografuojančių panevėžiečių susibūrimas
Collapse
X
-
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąGali atsitikt taip, kad šeštadienį arba sekmadienį (balandžio 3 ar 4 d.) "Ekranas" žais namie, tad būtų galima susitikimą vainikuot bendru apsilankymu rungtynėse A lygos tvarkaraštis turėtų būt paskelbtas pirmadienį, tada bus tiksliai aišku.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąO jeigu "Ekranas" pralaimės arba sužais lygiosiomis, ar tai neapkartins susitikimo dvasios? Šiaip "Ekrano" rungtynėse seniai nebuvau, tačiau manau kad vien stebėjimas ~2h ne visus sužavės (ką apie tai mano Ievutu?), tad gal kur nors sužaiskim boulingą ar bilijardą?
Comment
-
Suplanuoti yra be galo sunkus ir nedėkingas dalykas Bet visgi - kur, kada, kelintą ir kas numato (bent apytikriai) dalyvauti. Aš už kokią kavinę - pirmam (gal kai kam, ir antram,) susibėgimui, susipažinimui. Kas dalyvaus? Jau laikas būtų pagalvoti Ne tiek daug mūsų, panevėžiečių, ir yra... Svarbu, kad nesigautų taip, kaip visada (prisiimu ir savo kaltę ???______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė arecibo Rodyti pranešimąNorėtusi sužinoti kolegų dr.,Wycka, Almis nuomones šiuo klausymu (gal nevertas dėmesio sumanymas ?).
Vienas iš galimų scenarijų - susibėgti į kokią istorinę vietą,patartina su geru "gidu",o tik po to nusėsti kokioje kavinėje.Kitas variantas - išvyka į netolimą užmiestį.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
6dienį (balandžio 3) į Panevėžį galiu atvažiuoti tik vėlai vakare, na o per Velykas tai tikrai būsiu mieste, tad po pietų galėčiau prisijungtiVisos forumo temos apie Panevėžį:
http://www.miestai.net/forumas/tags.php?tag=panevezys
Comment
-
Aš ir sudalyvaučiau šitame meet'inge, bet didele tikimybe, kad velykini savaitgali išvyksiu. Man patiko idėja su Ekrano varžybų stebėjimų (būtų proga nors kartą nueiti į jų varžybas nes niekad neprisiverčiu) O šiaip paprasčiausia būtų tai kokiam kabake prie bokalo alaus aptarti Panevėžio perspektyvasLife is a game that no one wins
Comment
-
Ideali tema mūsų susitikimui: http://www.miestai.net/forumas/showt...996#post417996 Reikia tik susižinoti visas galimas vietas kur buvo įlindimai į tunelį / tunelius. Kiek žinau kažkas iš mūsų dirba ar turi pažįstamų Panevėžio kraštotyros muziejuje, gal jie galėtų mums pagelbėti?
Susitikę apsitarsime, pafotografuosime ir didelė tikimybė, kad padarysime tvirtą pradžią tolesniems istorijos atskleidimo žingsniams!!!Visos forumo temos apie Panevėžį:
http://www.miestai.net/forumas/tags.php?tag=panevezys
Comment
-
Parašė TAUchix Rodyti pranešimąIdeali tema mūsų susitikimui: http://www.miestai.net/forumas/showt...996#post417996 Reikia tik susižinoti visas galimas vietas kur buvo įlindimai į tunelį / tunelius. Kiek žinau kažkas iš mūsų dirba ar turi pažįstamų Panevėžio kraštotyros muziejuje, gal jie galėtų mums pagelbėti?
Aš (Wycka), dr. ir Almis esame buvę Panevėžio kraštotyros muziejuje, bendravome su darbuotojais ir gavome pakankamai daug nuotraukų, bet susitarta jų viešai neplatinti. Net kompaktą su tomis nuotraukomis palikau Panevėžyje, todėl net per AŽ kol kas negalėčiau niekam persiųsti
Idėja susitikti šalia tų tunelių prie Panevėžio bendruomenės rūmų yra super — dabar jau ir man žiauriai smalsu ten nueiti ir apžiūrėtiI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąNebūtina turėti pažįstamų, kad patekti į muziejų
Aš (Wycka), dr. ir Almis esame buvę Panevėžio kraštotyros muziejuje, bendravome su darbuotojais ir gavome pakankamai daug nuotraukų, bet susitarta jų viešai neplatinti. Net kompaktą su tomis nuotraukomis palikau Panevėžyje, todėl net per AŽ kol kas negalėčiau niekam persiųsti
Idėja susitikti šalia tų tunelių prie Panevėžio bendruomenės rūmų yra super — dabar jau ir man žiauriai smalsu ten nueiti ir apžiūrėti______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąTeko bendrauti su Elena?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
Comment