jeigu oras padorus - akropolio parkingo 4 aukštas, jeigu lyja ir bjaurus vėjas, bandom trečiam, kur daug tuščios vietos būtų (tikiuosi visgi pavyks 4 susirinkt). kontaktinė vieta - mano limuzinas, kurį manau visi atpažinsit lengvai o telefoną savo galiu palikti, pildykas +37060324535
jeee jeee jeee kaip čia yra, kad visko gali būti, jog meet'as įvyks? tik vieno iš pagrindinio organizatorių kol kas negirdėt tikėkimės fredislovas nedings kur netikėtai
Fredžislovas vakar biki kaime buvo, o šios dienos 20 val. jau seniai rezervuota. Galvoju mašiną plauti, bet vis žiūriu į prognozes ir dangų ir nežinau. Daktarėlio mašiną visi žino o aš su A4 būsiu mėlyna DGR 780 numeriai tai manau susirasime vienas kitą kaip nors, juk tas garažas nėra toks jau ir didelis. Laukiam ir naujokų ir senelių, tokių kaip Liutasss
Gerai, kad bus su rimtais fotikais žmonių, tai nereikės savojo muilo imti. Panašu, kad įvyks. Iki susitikimo 20 val. kas vėluosite žinote kam skambinti
A jo užskaitau ir aš Kažkaip tau daktare lietus lyg ir patiko laukiam foto, kaip atrodėm juokingai o ypač laukiam balto pezzzzoooo su visais atributais
Comment