Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Auto susitikimas Kaune

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
    NEPAMIRŠKIT! rytoj, 20.00, akropolio parkingas, 4 aukštas jeigu nelyja, 2-3 (aš taip siūlau) jeigu oras šššš....
    naujokus prijamsit?
    Autoturistai

Comment

Parašė Kadafis Rodyti pranešimą
      naujokus prijamsit?
      taip

Comment

būt gerai su maškėm (naujokai)

Comment

Ir aš užvažiuosiu į meet'ą bent trumpam
          Prigriebsiu fotiką.
          www.donatas-mazeika.lt

Comment

Tai susitarkit tiksliai vietą... Aš gal pavėluosiu truputį ir palikit kas nors kontaktinį telefoną...

Comment

jeigu oras padorus - akropolio parkingo 4 aukštas, jeigu lyja ir bjaurus vėjas, bandom trečiam, kur daug tuščios vietos būtų (tikiuosi visgi pavyks 4 susirinkt). kontaktinė vieta - mano limuzinas, kurį manau visi atpažinsit lengvai o telefoną savo galiu palikti, pildykas +37060324535

Comment

Gal ir as tuomet su savo kosminiu laivu XM prisijungsiuB)

Comment

jeee jeee jeee kaip čia yra, kad visko gali būti, jog meet'as įvyks? tik vieno iš pagrindinio organizatorių kol kas negirdėt tikėkimės fredislovas nedings kur netikėtai

Comment

Fredžislovas vakar biki kaime buvo, o šios dienos 20 val. jau seniai rezervuota. Galvoju mašiną plauti, bet vis žiūriu į prognozes ir dangų ir nežinau. Daktarėlio mašiną visi žino o aš su A4 būsiu mėlyna DGR 780 numeriai tai manau susirasime vienas kitą kaip nors, juk tas garažas nėra toks jau ir didelis. Laukiam ir naujokų ir senelių, tokių kaip Liutasss

Gerai, kad bus su rimtais fotikais žmonių, tai nereikės savojo muilo imti. Panašu, kad įvyks. Iki susitikimo 20 val. kas vėluosite žinote kam skambinti
                    Paskutinis taisė fredis; 2008.10.28, 10:02.
                    You've got one life! Live it!

Comment

Ką gi oras atrodo neblogas, tai manau geriau bazuotis ketvirtam aukšte. Aš būsiu su sidabriniu Suzuki
                      www.donatas-mazeika.lt

Comment

tai faktas, kad ketvirtam, aš va jau kokią valandą kaip ant adatų, kad tik lyti nepradėtų

Comment

tai faktas, kad ketvirtam, aš va jau kokią valandą kaip ant adatų, kad tik lyti nepradėtų
                          Atsipalaiduok, neištirpsim ir per lietu

Jau užtenka, kad Šulija dėl orų visuomet kaip ant adatų sėdi
                          Autoturistai

Comment

aš tai baisiai nepernešu drėgmės ir šalčio, tai žinai, geriau jau nelytų

Comment

aš tai baisiai nepernešu drėgmės ir šalčio, tai žinai, geriau jau nelytų
                              papuolei lyja ir neblogai

Comment

Na nepavyko prisijungti Kada sekantis kartas?

Comment

papuoliau nepapuoliau, bet meetą užskaitau! fainai pasibuvom ir dzin tas lietus

Comment

A jo užskaitau ir aš Kažkaip tau daktare lietus lyg ir patiko laukiam foto, kaip atrodėm juokingai o ypač laukiam balto pezzzzoooo su visais atributais

Comment

jo jo - ir savininko stambiu planu

Comment

Buvo smagu
                                        Ant parkingo stogo gan intensyviai lijo, bet ką jau padarysi.

Keletas lietingų nuotraukų:

Pirmiausia automobiliai ir už jų susitikimo dalyviai

Donciko, Fredžio ir Kadafio bolidai

Pauliuko, Hamerio ir Daktaro automobiliai. Kartu ir nacionaliniai parkavimo ypatumai, bei lauktas Hamerio tarnybinis auto.

Vaišės Čili kaimo aplinkoje

www.donatas-mazeika.lt

Comment

Realiai prasčiau atrodom foto geros, Doncika jamam kai saulė šviečia ir kur išvaizdesnė aplinka. Foto super palyginus kas ten buvo

Comment

Working...
                                          X