gerai jau gerai, galim ir seip kokia diena susimeetint. bet as lieku prie rotuses aikstes. nera ko ten grustis i ta betono kalna, vadinama "Akropolio garazu". ir senamiestyje yra puikiu vietu, isskyrus pilies aikstele
taigi beveik aišku, darbo dienos vakare, belieka nuspręst kada ir kelintą? aš siūlau ketvirtadienį ir ~7h.
Na man deja ši savaitė išvis netinka, gal nebent ryt. 3iadienį atsiskaitymas univere, 4adienį po darbo gėrimais ir maistu tikriausiai apsirūpint, 5adienį numatomas gimtadienio šventimas, svaitgalis visas - tęsinys
rotuses aikste negerai neiseis visu masinu i viena vieta susistatyt.
Jeigu yra noras pasipuikuoti savo auto - siūlau važiuoti į aikštelę prie Kauno pilies. O šiaip prie Rotušės aikštės nuo 19 val. visada galima rasti vietos.
Jeigu yra noras pasipuikuoti savo auto - siūlau važiuoti į aikštelę prie Kauno pilies. O šiaip prie Rotušės aikštės nuo 19 val. visada galima rasti vietos.
jei masinas iskaisiosim bele kur o ne visi vienoj vietoj, nebus bendro renginio atmosferos, nes tai vienas nubegs i savo masina tai kitas, o kitas ziurek ir isvis neislips ir sedes muzika pasileides.
cia mano nuomone
Na taip, jei auto meetas, tada reikia visiem vienoj vietoj susistatyt O susitikus ant to stogo, galima kartu ir kitur važiuot, arba Akropolį kur pasėdėt... Dėl manęs tai galim ir kitą savaitę...
/\ ar ne per drasiai su auto suvažiavus gerti alų? o kaip paskui namučio parmynti ramiai?
Na vos ne kasdien sau leidžiu po bokalą išlenkt prie vairo tikėdamasis, kad 0,4 neperžengsiu, bet kartais susimąstau ir pabijau, kad koks kartas lemiamu netaptų
Comment