Na taip, aš ir pats labiau linkstu link boulingo
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Susitikimas Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąNa taip, aš ir pats labiau linkstu link boulingo
O esi žaidęs boulingą nors kartą?
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąAr ne per gerai per vieną dieną muziejun ir boulingan?
O esi žaidęs boulingą nors kartą?
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąNa aš tik siūlau
Daug kartų Nors žaidėjas aš esu nekoks
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąAr ne per gerai per vieną dieną muziejun ir boulingan?
Comment
-
-
Parašė Godo Rodyti pranešimąAš tikriausiai prisijungčiau prie bet kurios iniciatyvos
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąNuo party savo namuose neatsimazinsiPaskutinis taisė Godo; 2012.12.13, 02:09.
Comment
-
Parašė Godo Rodyti pranešimąNe namuose, šiek tiek kitur Be to, bus papildomų sąlygų: pasiūlymas galios tik nuolatiniams, prisiekusiems susitikimų dalyviams (kitaip tariant, sektos nariams) ir dar iki pavasario-vasaros reikia dagyvent...
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąTai apie Jonines tą party darom, kai jau normaliai gert galėsiu Tai atžymėsim mano, tavo ir Civio gimtadienius
Dabar geriau paplanuokime kitos savaitės nuotykius Kažkaip nesigirdi kitų sektantų nuomonė?
Comment
-
Parašė Godo Rodyti pranešimąDar pažiūrėsim, kaip ir kada ten viskas klostysis, iki to, manau, ne kartą susimatysim
Dabar geriau paplanuokime kitos savaitės nuotykius Kažkaip nesigirdi kitų sektantų nuomonė?
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąKad ir jau dabar be apklausos yra aišku, kad į boulingą
Comment
-
Aš mielai, tačiau nesu dar 100 % tikra
Tikiuosi Boulinge raudonų (blogiausiu atveju rausvų) batelių yra*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąAš mielai, tačiau nesu dar 100 % tikra
Tikiuosi Boulinge raudonų (blogiausiu atveju rausvų) batelių yra
Ssnaiperį, galim 19-20h. kaip visada
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTurbūt yra, bet tai dar nereiškia kad tiks pagal dydį
Ssnaiperį, galim 19-20h. kaip visada
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąManau yra didesnės išmeros batelių, negu 42 O gal valandą anksčiau - 17val?
Comment
Comment