Parašė spirit
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Susitikimas Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąDabar kaip aš turėsiu jus atpažint jei ten bus daug žmonių? Neisiu gi prie kiekvieno staliuko ir neklausiu ar jie iš forumoGot sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąWycka irgi dar matyt galvoja ar laikas ir vieta tinkami.
Parašė spirit Rodyti pranešimąDabar kaip aš turėsiu jus atpažint jei ten bus daug žmonių? Neisiu gi prie kiekvieno staliuko ir neklausiu ar jie iš forumoI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Civis Rodyti pranešimąVadinasi nusimato rekordinis susitikimas: net 7 nariai. Gal dar kas nors?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąPrisipažinsiu, antra kart apsišiukšlinau tikrai nesmagiai jaučiuos. Pats be ryšio buvau. Tai kaip susitikimas buvo ir kantriausi iki keliu sėdėjot?
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąBent jau kas papasakotų kokios temos buvo nagrinėjamos... Ar susitikimai pavirto tiesiog į alaus degustavimą?
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąMan taip atrodo, kad ir šiame susitikime buvo apkalbėti kai kurie nariai
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąBent jau kas papasakotų kokios temos buvo nagrinėjamos... Ar susitikimai pavirto tiesiog į alaus degustavimą?Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąSusirinkimo protokolas pasimetė tai dabar jokių šansų beatrinkt.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąSusitikime buvo ne tik degustuojamas alus, aptarinėjamos merginos, pasaulio ekonominė recesija bei termobranduolinės sintezės terminės lygtys. Nuotraukų nebus! Duskit, pavidolei!Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąPas mane viena nuotrauka yra su degustuojamų gėrimų pavyzdžiais ir kažkieno letena antram plane.
Comment
Comment