Šiaip, man atrodo, geriausia, kai yra tiesiog nustatyta vieta ir diena, pavyzdžiui - kiekvieno mėnesio 25 d. forumo nariai diskutuoja tokiame bare ar kavinėje. Tada žmogus, jei turi laiko, nueina, kitą mėnesį jis neateina, bet laiko turi kitas, ir taip toliau. Panašiai daro visokie klubai. Bet čia matyt moderatorių suinteresuotumas turi būti, kad jie rodytų palankumą tokiems susitikimams...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Susitikimas Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąŠiaip, man atrodo, geriausia, kai yra tiesiog nustatyta vieta ir diena, pavyzdžiui - kiekvieno mėnesio 25 d. forumo nariai diskutuoja tokiame bare ar kavinėje. Tada žmogus, jei turi laiko, nueina, kitą mėnesį jis neateina, bet laiko turi kitas, ir taip toliau. Panašiai daro visokie klubai. Bet čia matyt moderatorių suinteresuotumas turi būti, kad jie rodytų palankumą tokiems susitikimams...
Comment
-
Na tai pabandykime Kadangi penktadieniais daug kas išvyksta, siūlau tradiciją - paskutinis mėnesio ketvirtadienis. Taigi - spalio 27 d., kol kas tebūnie 19.30. Vieta - kokia nors viešojo maitinimo įstaiga arba tiesiog kur nors centre ar pan. (nutarsim vėliau, gal bus kokių įdomesnių pasiūlymų, netradicinių erdvių). Dabar telieka laukti, ar atsirastų norinčių dalyvaut, tad čia visi aktyviai registruokitės, dalinkitės pasiūlymais ir žiūrėsim, kas išeisPaskutinis taisė Godo; 2011.10.03, 18:37.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąkaip tik nevėlyvas, nes darbus pabaigus gali dar ir namo grįžti, o tada jau važiuoti į susitikimą
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąkaip tik nevėlyvas, nes darbus pabaigus gali dar ir namo grįžti, o tada jau važiuoti į susitikimąGot sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąo jeigu darbus baigi prieš 22h
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąO kokio velnio po darbų grūstis namo, o paskui atgal į miestą?
Comment
-
Parašė Godo Rodyti pranešimąPailsėt, užkąst, persirengt ir pasipuošt Jei susitikimas vyktų anksti, iš kart po darbų, manau daugelis būtų alkani, pavargę, skubėtų namo...Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąKažką aš matyt praleidau. Kada tiksliai jis planuojamas?
Comment
Comment