tai tada tariames. penktadienis, rugpjucio 24d. 14 val.
klausimas tik kur
as vilniu pazistu labai jau miglotai. tai kur reikes, ten atvaziuosiu (jei rasiu) tik pasakykit kur
taip taip kur aktyvumas ??
jei kazka ir darom, man reikia iki ryt pietu zinot tiksliai. laikas, vieta ir pan.... nes paskui galiu nebeturet galimybes prie interneto prisest.....
Nepanikuok Ramūnai- paskutinės vasaros savaitės- žmonės visokių planų turi. Aš pats mielai prisijungčiau, bet 1) dirbu, 2) penktadieniais po darbo visad kažkur išvažiuoju.
Nepanikuok Ramūnai- paskutinės vasaros savaitės- žmonės visokių planų turi. Aš pats mielai prisijungčiau, bet 1) dirbu, 2) penktadieniais po darbo visad kažkur išvažiuoju.
Tai pirmos vasaros sav. tai paskutines. tai vasaros atostogos, tai rugsejo pirmoji prasideda, tai sunkus darbas jau rugseji, tai egzaminai, tai kaledos (su seima...) tai naujieji (vis dar pachmielingi ir i darba jau reikia ir mokintis) tai pavasario didysis tvarkymas (kuris trunka iki vasaros pirmos savaites).
Pasidarem tokiais zmogais kuriems jau laikas yra istikruju pinigai, arba laika jau suderina iki paskutiniuju minuciu.
Visa laika bus tu darbu, senus padarysi - nauji atsiras, ir taip kiekvienus metus...
tai geriausias pats yra savaitgalis mano manymu. o ypac sekmadienis. kai jau visi buna, is visur grize.
Comment