/\Per anksti man po barus valkiotis Dar 2,5 metų palauksiu, po to gal ir prisijungsiu. Be to ir skaitmeninis fotoaparatas tik pusiau man priklauso, o visiškai man priklausantis Kyev 10 su naująja technika nelabai konkuruoti galės
/\Per anksti man po barus valkiotis Dar 2,5 metų palauksiu, po to gal ir prisijungsiu. Be to ir skaitmeninis fotoaparatas tik pusiau man priklauso, o visiškai man priklausantis Kyev 10 su naująja technika nelabai konkuruoti galės
taigi ne technikos pademonstruot ir prisigert ruosiames o pafotografuot Tu del to baro nepergyvenk, jei nenores ileisti, mes pasakysim, kad su mumis atejai o gert irgi nera butina
taigi ne technikos pademonstruot ir prisigert ruosiames o pafotografuot Tu del to baro nepergyvenk, jei nenores ileisti, mes pasakysim, kad su mumis atejai o gert irgi nera butina
Ne, tai aš nerimtai čia. Nėra labai sunku gauti leidimą pasinaudoti skaitmeniniu. Tiesiog man atsibodo tame Kyev'e, kad reikia pastoviai juostą vyniot Reikės tik laiko problemą išspręsti. Tik dėl jos negaliu pažadėti, kad ateisiu.
Na, į pieno barą nueiti tada galima, jei toks dar yra O rimtai tai niekas gerti nevers
Dėl pasivaikščiojimo, labai įdomu būtų sudalyvauti. Prisijungsiu pagal situaciją, galiu ir pasirodyti. Žadėti nenoriu, nes pažadų laužyti nemėgstu
Comment