Parašė Edd
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Susitikimas Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąNa aš kaip nešališkas asmuo, t.y. nei to, nei to miesto gyventojas taip pat galiu patvirtinti, kad Talino senamiestis gražesnis. O ir pažystami kas ten yra buvę labai giria. Kaip neseniai buvusioj temoj apie senamiesčius minėjau, Talino senamiestis man neabejotinai nr.1.Parašė Edd Rodyti pranešimąKauniečiai visada "nešališki" Vilniaus atžvilgiu.
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąKas yra grina tiesaMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Noriu įkišti ir savo trigrašį dėl senamiesčių palyginimo Talino senamiestis geriau atitinka saldainių dėžutės viršelio reikalavimus, bet saldainiais ilgai sotus nebūsi. Vilniaus senamiestis siūlo platesnį "patiekalų" pasirinkimą
Atvykstančiam pusdieniui turistui patrauklesnis yra Talino senamiestis (kiekvienas kampas - "šokoladas"), gyvenančiam bent savaitę, o jau nekalbu apie metus - pliusai Vilniaus pusėje (didesnė naujų "atradimų" galimybė ir susigyvenimas su miesto dvasia). Pažįstu nemažai užsieniečių, kuriems greitai atsibodo Taline, o Vilnius nepabosta
Tad tiek dar "kaunietiško" fronto nuomonės
Comment
-
Tai, kad kalba eina apie Talino senamiesčio vaizdinį grožį, ne apie jo reikšmę ar kitus privalumus ar minusus. Kalbant apie pirmąjį įspūdį, jį geresni visada sudaro Talino senamiestis
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąPritariu šiai nuomonei. Nors Talino senamiestis ir gerokai mažesnis, įspūdį jis sukuria gerokai didesnį už Vilniaus. Gal tai skonio reikalas, bet keik teko girdėti nuomonių, daugumos skonis krypsta Talino naudai.
Comment
-
Manau yra esminis skirtumas tarp Vilniaus ir Talino senamiesčių. Talino senamiestis yra tam tikras senos architektūros rezervatas. Kalva su gražiais senais namukais. Objektas pats iš savęs.
Vilniaus senamiestis ir yra senamiestis- senas miestas. Tai galinti autonomiškai funkcionuoti miesto dalis su savo infrastruktūra, įstaigom, policija, poliklinika, mokyklomis, universitetu ir net šiokiu tokiu viešuoju transportu (11 maršruto atobusas). Vilniaus senamiestyje gali pilnavertiškai gyventi net neišeidamas už jo ribų. Ar gali tą padaryti Taline? Abejoju.
Comment
-
Šiaip Vilniaus senamiestyje daug kur vaizdą gadina gatvių ir šaligatvių dangos: nemažai gatvių asfaltuotos, borteliai ir šaligatviai betoniniai, arba gatvė išgrįsta betoninėmis trinkelėmis, bet borteliai ir šaligatviai irgi betoniai. Vilniaus gatvė grįsta akmenimis, bet šaligatviai tragiški betoniniai. Visur turėtų būti akmuo.
Dar vienas minusas, tie ant atotampų kabantys šviestuvai, arba netgi tokių nebuvimas.
Lietaus vamzdžiai vandenį pila ant šaligatvių, net suremontuotuose ruožuose taip yra, tik padaryti latakai, o galėtų iškart nuvedimą į lietaus kanalizaciją daryti, kaip Klaipėdos senamiestyje prieš n metų padaryta, ir estetiškiau ir sausiau per lietų.
Čia tokie man į akį krentantys minusai, neliečiant "šašų".
Dėl Talino nieko negaliu pasakyti, nes senokai buvau ir tada tokiais dalykais nelabai domėjausi.
Comment
-
Tai gal visgi pabandom kokį susitikimą Vilniuje pasiorganizuot? Nes nuo paskutinių planų jau beveik metai praėjo
Siūlau "konkurso principu" - čia siūlyt tinkamas datas, o paskui sukurt balsavimą ir žiūrėt daugumai tinkamą dieną.
Taigi, siūlau birželio 22-23 d. (penktadienis - šeštadienis); Arba liepos 13-17 d. (taip pat penktadienis - šeštadienis).
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąTai gal visgi pabandom kokį susitikimą Vilniuje pasiorganizuot? Nes nuo paskutinių planų jau beveik metai praėjo
Siūlau "konkurso principu" - čia siūlyt tinkamas datas, o paskui sukurt balsavimą ir žiūrėt daugumai tinkamą dieną.
Taigi, siūlau birželio 22-23 d. (penktadienis - šeštadienis); Arba liepos 13-17 d. (taip pat penktadienis - šeštadienis).Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Na aš už liepą Kokie meet'ai per ilgąjį Joninių savaitgalį? Na o geriausia žinoma būtų 5adienis.Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
Comment