Parašė Petrozilijus Cvakelmanas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Susitikimas Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąAš manau reiktų panašiam stiliuj kaip Kaune daryt - susitikt dienos metu, pavaikščiot kažkur mieste, atsigert, vėl pavaikščiot, vėl atsigert.Paskutinis taisė Civis; 2013.08.14, 11:00.
Comment
-
Parašė andyourO kas dar iš dalyvių būtų už koralų kalvas? Svabu, kad sausa būtų ir ne pats vakaras kai uodai puola
Dar ir čia būtų galima aplankyti http://www.tores.lt/lt.html , irgi šiokios tokios kalvos
Gal dar kas turite pasiūlymų?
Comment
-
Asmeniškai manau, kad aplink Vilnių yra ir įdomesnių gamtinių vietų už Karoliniškes (Markučiai, Verkiai, Pūčkoriai). Bet turbūt geriausia būtų susitikti kažkur centre ir tada jau pagal aplinkybes pasirinkt kokį variantą, nesvarbu, ar gamtinį, ar miestinį.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąAsmeniškai manau, kad aplink Vilnių yra ir įdomesnių gamtinių vietų už Karoliniškes (Markučiai, Verkiai, Pūčkoriai). Bet turbūt geriausia būtų susitikti kažkur centre ir tada jau pagal aplinkybes pasirinkt kokį variantą, nesvarbu, ar gamtinį, ar miestinį.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTai kur tiksliai renkames ir kelintą?
Comment
-
Kad ir kaip nemėgčiau kvailų sutapimų, bet jie kartais neišvengiami.. Rytoj išvažiuoju į Kauną dviem dienom, tai sudalyvauti man nesigaus, pasuoju..*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąKad ir kaip nemėgčiau kvailų sutapimų, bet jie kartais neišvengiami.. Rytoj išvažiuoju į Kauną dviem dienom, tai sudalyvauti man nesigaus, pasuoju..
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąKad ir kaip nemėgčiau kvailų sutapimų, bet jie kartais neišvengiami.. Rytoj išvažiuoju į Kauną dviem dienom, tai sudalyvauti man nesigaus, pasuoju..
Comment
Comment