Nuotraukąvaikštis
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Susitikimas Vilniuje
Collapse
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimąas dazniausiai visom penkiom uz fotovaikstykleMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Ramunas Rodyti pranešimąPabandau dar karta, ar kas noretu sudalyvauti "Foto pasivaiksciojime" Vilniuje?Linkėjimai,
Akvilė
Comment
-
/\Per anksti man po barus valkiotis Dar 2,5 metų palauksiu, po to gal ir prisijungsiu. Be to ir skaitmeninis fotoaparatas tik pusiau man priklauso, o visiškai man priklausantis Kyev 10 su naująja technika nelabai konkuruoti galėsPaskutinis taisė molotov_47; 2007.08.20, 13:49.
Comment
-
Parašė molotov_47 Rodyti pranešimą/\Per anksti man po barus valkiotis Dar 2,5 metų palauksiu, po to gal ir prisijungsiu. Be to ir skaitmeninis fotoaparatas tik pusiau man priklauso, o visiškai man priklausantis Kyev 10 su naująja technika nelabai konkuruoti galėsLinkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimątaigi ne technikos pademonstruot ir prisigert ruosiames o pafotografuot Tu del to baro nepergyvenk, jei nenores ileisti, mes pasakysim, kad su mumis atejai o gert irgi nera butinaPaskutinis taisė molotov_47; 2007.08.20, 14:12.
Comment
-
Na, į pieno barą nueiti tada galima, jei toks dar yra O rimtai tai niekas gerti nevers
Dėl pasivaikščiojimo, labai įdomu būtų sudalyvauti. Prisijungsiu pagal situaciją, galiu ir pasirodyti. Žadėti nenoriu, nes pažadų laužyti nemėgstu*******
Miestai.net Fb
Comment
Comment