Sekmadienį galbūt prisijungčiau ir aš Tik kad sprendžiant iš temos SCC, jie sekmadienį iš ryto išvažiuoja...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Susitikimas Vilniuje
Collapse
X
-
Aš prisijungčiau, bet busiu laisvas tik po 22:00 :/ Tad mane galite išminusuoti.
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimąSekmadienį galbūt prisijungčiau ir aš Tik kad sprendžiant iš temos SCC, jie sekmadienį iš ryto išvažiuoja...Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Sveiki,
taip jau išėjo, kad šiedu estai neturi, kur praleist šią naktį Vilniuje. Taigi, gal kas galėtų jiems pagelbėt ar bent pasiūlyt kokią pigią vietą (20-30 Lt), kur būtų galima apsistoti?
Beje, išskyrus Niką, kažkodėl niekas iš žadėjusių prisijungti nepasirodėMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąSveiki,
taip jau išėjo, kad šiedu estai neturi, kur praleist šią naktį Vilniuje. Taigi, gal kas galėtų jiems pagelbėt ar bent pasiūlyt kokią pigią vietą (20-30 Lt), kur būtų galima apsistoti?
Beje, išskyrus Niką, kažkodėl niekas iš žadėjusių prisijungti nepasirodė
Kad ir toks viesbutukas, nenorintiems islaidauti: http://www.hostelworld.com/availabil...-Vilnius-14723
Comment
-
Nieko, visai patiko Papusryčiavome Europoje, pervedžiau Konstitucijos prospektu, pro "Panoramą", buvome užlipę ant Saltoniškių kalvos pasigrožėt miesto panorama, praėjome pro Žvėryną, paneriu, Verslo trikampį, Čiurlionio gatve, Basanavičiaus gatve, Senamiestį pro Rotušės aikštę, Gedimino prospektą, kur Čili kaime prisėdom pasigardžiuot "Vilkmergės" alumi (nors vienas kažkodėl kategoriškai atsisakė net paragaut), kur prie mūsų trumpam dar prisijungė Nikas. Valandėlei užsukom pailsėt pas mane namo, o vakare užkąst nulėkėm į Čili Kiniją Akropolyje. Vakaras baigėsi nakvynės paieškomis. Iš atsiliepimų supratau, kad Vilnius sužavėjo į labai gerąją pusė Tik gaila, kad mūsų forumiečiai kažkaip gausiai nesibūriavo
Dėl nuotraukų, turbūt ch1le turės kiek daugiau, o čia kelios mano:
Oras pasitaikė puikus
Neitin fotogeniškas vyrukas
Basanavičiaus gatvėje.
Trumpam prisėdome Rotušės aikštėje
Iš kairės: Kalevas (karakchal) ir Martinas (ch1le)
Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąTikrai geras oras pasitaikė. Tai kiek supratau pamatė tiek nelabai kokią Vilniaus pusę, tiek ir gražiąją pusę. T.y. maždaug tikrąjį Vilniaus veidą. Aišku senamiesčio galėjo būti ir daugiau, nes būtent apie tai jie dažnai nelabai kokius atsiliepimus rašydavo.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimą... mūsiškis nėra toks įspūdingas, kaip Talino
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Matyt ne po geriausias vietas vaikščiojot.
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąKas yra grina tiesa
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąMatyt ne po geriausias vietas vaikščiojot.
Skonio reikalas. Aš sakyčiau, kad tai tikrai toli iki grynos tiesos. Vilniaus senamiestyje yra daug daugiau įspūdingų pastatų, nei Talino. Aišku ir užimamas plotas didesnis.Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąKauniečiai visada "nešališki" Vilniaus atžvilgiu.Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąNegali būti.
Comment
-
Parašė Nedas Rodyti pranešimąNeprakaituok Edd. Smirda. Žmogus išreiškė savo nuomonę, o tu eilinį kart į kraštutinumus puoli
Manau visi gali įvertinti kur čia pas mus tie kraštutinumai randasi...
Comment
Comment