taip jau išėjo, kad šiedu estai neturi, kur praleist šią naktį Vilniuje. Taigi, gal kas galėtų jiems pagelbėt ar bent pasiūlyt kokią pigią vietą (20-30 Lt), kur būtų galima apsistoti?
Beje, išskyrus Niką, kažkodėl niekas iš žadėjusių prisijungti nepasirodė
taip jau išėjo, kad šiedu estai neturi, kur praleist šią naktį Vilniuje. Taigi, gal kas galėtų jiems pagelbėt ar bent pasiūlyt kokią pigią vietą (20-30 Lt), kur būtų galima apsistoti?
Beje, išskyrus Niką, kažkodėl niekas iš žadėjusių prisijungti nepasirodė
Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Nieko, visai patiko Papusryčiavome Europoje, pervedžiau Konstitucijos prospektu, pro "Panoramą", buvome užlipę ant Saltoniškių kalvos pasigrožėt miesto panorama, praėjome pro Žvėryną, paneriu, Verslo trikampį, Čiurlionio gatve, Basanavičiaus gatve, Senamiestį pro Rotušės aikštę, Gedimino prospektą, kur Čili kaime prisėdom pasigardžiuot "Vilkmergės" alumi (nors vienas kažkodėl kategoriškai atsisakė net paragaut), kur prie mūsų trumpam dar prisijungė Nikas. Valandėlei užsukom pailsėt pas mane namo, o vakare užkąst nulėkėm į Čili Kiniją Akropolyje. Vakaras baigėsi nakvynės paieškomis. Iš atsiliepimų supratau, kad Vilnius sužavėjo į labai gerąją pusė Tik gaila, kad mūsų forumiečiai kažkaip gausiai nesibūriavo
Dėl nuotraukų, turbūt ch1le turės kiek daugiau, o čia kelios mano:
Oras pasitaikė puikus
Neitin fotogeniškas vyrukas
Basanavičiaus gatvėje.
Trumpam prisėdome Rotušės aikštėje
Iš kairės: Kalevas (karakchal) ir Martinas (ch1le)
Tikrai geras oras pasitaikė. Tai kiek supratau pamatė tiek nelabai kokią Vilniaus pusę, tiek ir gražiąją pusę. T.y. maždaug tikrąjį Vilniaus veidą. Aišku senamiesčio galėjo būti ir daugiau, nes būtent apie tai jie dažnai nelabai kokius atsiliepimus rašydavo.
Tikrai geras oras pasitaikė. Tai kiek supratau pamatė tiek nelabai kokią Vilniaus pusę, tiek ir gražiąją pusę. T.y. maždaug tikrąjį Vilniaus veidą. Aišku senamiesčio galėjo būti ir daugiau, nes būtent apie tai jie dažnai nelabai kokius atsiliepimus rašydavo.
Šiek tiek ir po senamiestį pasivaikščiojom, tik jie kiek skeptiškai šyptelėjo, kad mūsiškis nėra toks įspūdingas, kaip Talino
Skonio reikalas. Aš sakyčiau, kad tai tikrai toli iki grynos tiesos. Vilniaus senamiestyje yra daug daugiau įspūdingų pastatų, nei Talino. Aišku ir užimamas plotas didesnis.
Skonio reikalas. Aš sakyčiau, kad tai tikrai toli iki grynos tiesos. Vilniaus senamiestyje yra daug daugiau įspūdingų pastatų, nei Talino. Aišku ir užimamas plotas didesnis.
Na aš kaip nešališkas asmuo, t.y. nei to, nei to miesto gyventojas taip pat galiu patvirtinti, kad Talino senamiestis gražesnis. O ir pažystami kas ten yra buvę labai giria. Kaip neseniai buvusioj temoj apie senamiesčius minėjau, Talino senamiestis man neabejotinai nr.1.
Comment