Jei susitinkame birželio mėn. tai patogiausia būtų kažkurį savaitgalį, o optimaliausia, kad tai būtų ir šeštadienis. Tad turime šias dienas: 10, 17, 24.
Sveiki vyriukai ir mergaites. Šiaip šiandien pagalvojau gal vertėtų padaryti susitikimuką ryt (šeštadienį 2006 07 22) vakare Vilniuje kokioj nors kavinėje. galėtume įkalt alučio vis prie bokalo linsmiau sėdėt, naujos pažintys ir aktualios temos. Kaip mano mintis. Aš siūlau vakare kokia 19.00 kabakėlį "Užuovėja" Totorių gatvė. Šiaip būtų įdomu susimatyt ir išgirst įvairių nuomonių apie šio portalo gyvavimą. Padarytumėm tokį greituką susitikimiuką.
Kaip žinia, šiam savaitgaliui pora bandziūgų iš Talino atvyksta apžiūrėti Vilniaus (daugiau info čia), tad manyčiau, kad būtų galima kaip nors deramiau susirinkt ir surengt pakeliavimą po miestą. Kas dalyvautų?
Kaip žinia, šiam savaitgaliui pora bandziūgų iš Talino atvyksta apžiūrėti Vilniaus (daugiau info čia), tad manyčiau, kad būtų galima kaip nors deramiau susirinkt ir surengt pakeliavimą po miestą. Kas dalyvautų?
Tiems dviems estukams taip pat reiktų kur nors apsinakvoti- jie nėra pretenzigi, tad ir ant grindų galėtų pernakvot. Būtų gražu jei galėtume jiem spagelbėti šiuo klausimu.
Aš su mielu noru juos priimčiau, bet išvykstu.
As gal ir prisijungciau, tik penktadienio vakaras uzimtas ir sestadieni tik nuo 17:00 kokiu. Del nakvynes jiems, tai viena gal ir galeciau priimti, bet sansu nedaug ir neatejus savaitgaliui pasakyti negaliu.
Comment