Tai FB jau tariamės dėl susitikimo tarpušvenčiu, tik datos nepririnkom dar.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Susitikimas Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąTai FB jau tariamės dėl susitikimo tarpušvenčiu, tik datos nepririnkom dar.
Dėl datos: galėčiau tik kurią nors savaitgalių dieną (21, 22, 28, 29).
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąTai ką nors nusprendėt dėl susitikimo datos? Irma man minėjo, kad yra svarstymas apie 27 dienos susitikimą.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąTai kada patogiau?
28-ą ar 29-ą dieną?
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąGal bus norinčių forumo dešimtmečio proga kovo pirmosiomis dienomis susibėgt kur prie alaus? Adminai yra pageidaujamiPaskutinis taisė Godo; 2014.02.15, 02:37.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąper Kaziuko mugę?
Comment
-
Parašė udriusEgiuxz - man negėda - nes aš čia esu savo vardu ir atsakau už savo žodžius. O visi JŪS kai esate? Pasislėpę už nieko nereiškiančių nikų ir bijantys savo minčių, drąsus tik čia.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąNa tik jau nereikia čia lia lia apie nikųs ir drąsą. Buvo organizuotas ne vienas forumo susitikimas tiek Kaune, tiek Vilniuje. Nei viename tu iš jų nedalyvavai. Jei būtum dalyvavęs, tai gal ir diskusijos su tavim prie bendro stalo būtų buvusios kitokios nei čia.
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąnepyk, alaus negeriu, šnapso irgi, veiklos turiu, pinigų niekas man ant lėkštutės neatneša, taip kad nnėra kada vaikščioti į susitikimus
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąNa tai mes visi veiklos turim, pinigai iš dangaus nekrenta, bet laiko randam susieiti
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąO dabar planuojamas koks nors susibūrimas ar ne?
Comment
Comment