Aha, vietą (adresą) ir laiką reikėtų parašyti tiksliai, nes ir man iki galo neaišku. Beje, o jei tas boulingas ten toks pigus, bus laisvų takelių penktadienio vakarą? Ar jau rezervuota?
Aš tai tikriausiai ateisiu tik po 19val., nes dar neišmokau teleportuotis kurnors tiesiai iš darbovietės Taip pat būtų gerai, jei kas iš dalyvaujančių duotų man savo tel. nr. kad galėčiau susisiekti jei kas pasikeis.
Gal ir ateis kažkiek žmonių penktai valandai. Apskritai, reikia kad visi dalyvaujantys pasisakytų ar gali nuo 17val. (kad nebūtų taip, jog Ssnaiperis ten vienas sedės ir treniruosis mūsų laukdamas). O takelis jau rezervuotas yra? Ir iki kelintos (ar ten nesvarbu?)?
Gal ir ateis kažkiek žmonių penktai valandai. Apskritai, reikia kad visi dalyvaujantys pasisakytų ar gali nuo 17val. (kad nebūtų taip, jog Ssnaiperis ten vienas sedės ir treniruosis mūsų laukdamas). O takelis jau rezervuotas yra? Ir iki kelintos (ar ten nesvarbu?)?
Oj ne, be jūsų tai tikrai nežaisiu Nebent darom laiką - 17:45 Aišku, kas sugebės, galės atvykti anksčiau (nuo 17val)
Comment