Taigi, trečias kartas nemelavo ir truputį sloguodamas bei vėluodamas šiek tiek atlėkiau į susitikimą Taigi, Petrozilijus nežinia kokiomis aplinkybėmis sugebėjo pamesti susirinkimo protokolą
O šiaip tai priėmėm naują narę Irmą į susitinkančiųjų sąrašą. Tik kažkodėl spirit buvo šįkart tylus. Matyt jo spiritas išgaravo, kad palaikytų degimą
Nebijokit, neįkasim, tad junkitės prie mūsų ir sekite tolimesnius įvykius
Na ka, įspūdžiai patys šilčiausi.. Ačiū dalyviams už smagiai praleista laiką! Gaila, kad taip greitai jis prabėgo!
Tu bent susigaudei kad jis prabėgo ir laiku išėjai. O aš paskui nuo troleibusų parko iki namų parbėgt turėjau, nes iki šitų sumautų Pašilų niekas nebevežė.
Tu bent susigaudei kad jis prabėgo ir laiku išėjai. O aš paskui nuo troleibusų parko iki namų parbėgt turėjau, nes iki šitų sumautų Pašilų niekas nebevežė.
Nedaug trūko, kad Irma būtų autobusą pražioplinus?
Bet tai smagiai pasibuvot ir tas bėgimas tik į nauda, manau.. zigzagais gal nelakstei
Comment