Gerai, vyrai, tai gal šįkart taip toli nedėkim į stalčių Tai šį penktadienį 17-18val tiks susitikti?
Dar nieko negaliu atsakyti, šiaip, iki spalio pirmos-antros savaitės esu pakankamai užimtas, tad jei ir dalyvaučiau, tai ko gero trumpai ir kukliai... Gal truputį atidėkime, gi dauguma susitikimiečių labai neseniai pasibendravo
Buvo svarstyta pavasarį pažintinės ekskursijos. Viena iš jų - po Karoliniškes Jeigu oras bus geras ir visi nebus apsikrovę darbais, tai galima bus susiorganizuoti
Aš esu už. Bet dabar sėdžiu Minske ir nežinau kada tiksliai kitą savaitę grįšiu. Būtų gerai jei susitikimas vyktų antroje savaitės dalyje. Vieta man nesvarbi.
Nežinau ar įdomus, nors esu vilnietė, bet jame nesu buvusi.
O pratęsti galima kokiame bare
Įdomus, Irma, įdomus Pats tris kartus buvau (prieš kokią savaitę - pusantros su klase ekskursijoj buvau ) Ten šiltuoju metu galima apžiūrėti iš vidaus paskutinį Vilniaus Ikarus 260.37
O šiaip manau galim nueit į Geležinkelių muziejų stotyje Apžiūrėsime atvežtus naujus eksponatus iš arčiau
antradienį – penktadienį 9–17 val., šeštadienį 9–16 val.
Poilsio dienos – sekmadienis, pirmadienis bei valstybinės šventės.
Paskutinį mėnesio penktadienį – sanitarinė diena.
Bilieto kaina:
Suaugusiesiems – 4 Lt.
Studentams, moksleiviams ir pensininkams – 2 Lt.
Ekskursija su vadovu – 30 Lt.
Grupė be ekskursijos vadovo (nuo 5 asmenų) – 15 Lt.
Edukacinis užsiėmimas – 40 Lt.
Sakyčiau pigiau būtų čia nueit, nors galima ką nors gero pamatyti ir Irmos siūlytame muziejuje
Jei norit, galiu savo fotoalbumą, esantį facebooke, numesti štai čia, kuriame yra eksponatai iš technikos skyriaus "Energetikos ir technikos muziejuje"
Comment